Menu
Your Cart

ПРЕМИУМ ИГРАЛЕН И ОФИС СТОЛ "DARK", ЧЕРНО/СИВ - 0143053

ПРЕМИУМ ИГРАЛЕН И ОФИС СТОЛ "DARK", ЧЕРНО/СИВ  - 0143053
-29 %
ПРЕМИУМ ИГРАЛЕН И ОФИС СТОЛ "DARK", ЧЕРНО/СИВ - 0143053
  • Stock: Доставка между 7-15 работни дни
  • Model: 0143053
514.27лв
721.76лв
Без данък: 428.56лв
Купи
на 12 вноски по 47.64 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Description

Премиум игрален и офис стол "Dark", черно/сив. 

Ергономичната форма на стола заедно с регулируемата възглавница, поддържаща лумбалната част на потребителя и облегалката за глава са гаранция не само за физически, но и за психически комфорт.

Седалката е оборудвана с регулируема поставка за крака и подлакътници и 90-градусова настройка на облегалката, която ви позволява да заемете по същество всяка позиция, което го прави чудесен за почивка и следене на дейностите на любимите ви стримъри. Игралният стол DARK също е отличен избор за ученици и студенти, чиито гръбнаци се нуждаят от активна подкрепа по време на учене.

Подлакътникът, използван в седалката, може да се регулира по много различни начини, благодарение на което ще ви позволят да се адаптирате към всяка ситуация. Наклонът на седалката DARK може да се регулира благодарение на използвания механизъм за регулиране. С него ще огънете облегалката и ще я заключите в най-удобната за вас позиция.

Конструкцията на рамката на стола DARK е изработена от висококачествена стомана. В резултат на това може да издържи максимално натоварване до 120 кг. За това спомага и използването на задвижващ механизъм от висок клас, който дава възможност за широк диапазон на регулиране.

Приложената масажна възглавница, захранвана от USB, ще помогне за отпускане на напрегнатите мускули на гръбначния стълб след няколкочасова битка в любимите Ви игри. 



Тагове: premium , gaming , office , chair

You Might Like