Menu
Your Cart

SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КАПИЛЯРНА КОЖА, 100МЛ. - 0101849

SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КАПИЛЯРНА КОЖА, 100МЛ. - 0101849
-50 %
SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КАПИЛЯРНА КОЖА, 100МЛ. - 0101849
  • Stock: In Stock
  • Model: 0101849
29.29лв
58.57лв
Без данък: 24.41лв
Купи

Description

SYIS Крем за лице за капилярна кожа 100мл.

Специално разработен крем за лице за капилярна кожа. Благодарение на високото съдържание на витамини B, C, D и E, укрепва стените на кръвоносните съдове, изсветлява кожата, тонизира и подхранва кожата в дълбочина. Хиалуроновата киселина и пантенолът са отговорни за правилното хидратиране на чувствителната кожа, както и за нейното укрепване и изглаждане.

Активни съставки:

Екстракт от манго 

Плодовият екстракт има омекотяващи и защитни свойства. Дълбоко овлажнява и подмладява кожата. Той е отличен антиоксидант. Благодарение на високото съдържание на витамини С и Е, той перфектно овлажнява по-дълбокия слой на кожата, възстановява еластичността и младежкия вид на кожата.

Екстракт от сладък бадем 

Това масло съдържа много хранителни вещества, като фитостероли, протеини, лецитин, минерали и витамини A, E, D и B. Витамините A и E забавят процеса на стареене, оказват страхотно влияние върху еластичността и стегнатостта на кожата. Витамин D предпазва кожата от вредните външни фактори, а витамините от група В осигуряват подходяща хидратация на клетките. Благодарение на съдържанието си на ненаситени киселини омекотява, подхранва и подмладява кожата, укрепвайки липидната бариера на кожата.

Пантенол

Пантенол, известен като провитамин В5. Витамин В се намира във всяка жива клетка на кожата и косата. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства и ускорява регенерацията на кожата. Това е съставка с интензивно лечебно, успокояващо и овлажняващо действие. Този продукт лесно прониква в кожата, намалява загубата на вода и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична.

Витамин Ц

Производното на витамин С е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и подпомага защитата от слънцето. Стимулира синтеза на колаген, облекчава промените в цвета след слънце и инхибира производството на тирозиназа - ензим, отговорен за производството на меланин, кожния пигмент. Има противовъзпалителни и успокояващи свойства и ускорява заздравяването на кожата. Намалява дразненето и укрепва стените на кръвоносните съдове. Ускорява регенерацията на кожата и помага за намаляване на тъмните кръгове под очите, като същевременно изсветлява цялата кожа.

Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тялото. Повишава еластичността на тъканите (кожа, колагенови и еластинови влакна). Стимулира регенерацията на епитела и кожата. Намаляването на количеството Хиалуронова киселина е една от причините за сухота и поява на бръчки. Уникалното му свойство е високата способност да свързва водата с кожата. Добре хидратираната кожа става гладка, сияйна, еластична, тъй като увеличава проникването на активните вещества в кожата.

Витамин Е

Витамин Е с антиоксидантно действие, инхибира процесите на стареене на кожата и окисляването на кореновите липиди в епидермиса и кожата. Възстановява естествената кожна бариера и ефективно предотвратява дразненето. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.

Опаковка: 100мл.

Тагове: syis

You Might Like