Menu
Your Cart

SYIS ХИДРО ХИДРАТИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ. - 0141035

SYIS ХИДРО ХИДРАТИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ.  - 0141035 SYIS ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА
-50 %
SYIS ХИДРО ХИДРАТИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ. - 0141035
  • Stock: In Stock
  • Model: 0141035
29.24лв
58.48лв
Без данък: 24.37лв
Купи

Description

SYIS ХИДРО ХИДРАТИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ.

Худратиращ  коктейл за всички типове кожа, особено за суха кожа. Благодарение на съдържанието на урея, алантоин и хиалуронова киселина, хидратира в дълбочина, успокоява и изглажда кожата. Млечните протеини и глюконолактонът подхранват кожата, правят я по-стегната и ускоряват регенерацията на клетките. Обогатен с екстракти от ананас и нар.

Може да се използва за следните процедури:

- почистване с  водород

- ексфолиране с кавитация

- кислородна инжекция

Активни вещества:

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тялото. Повишава еластичността на тъканите (кожа, колагенови влакна и еластин). Ефективно стимулира регенерацията на клетките. Намаляването на количеството хиалуронова киселина е една от причините за сухота и бръчки. Уникалното му свойство е високият капацитет за улавяне и задържане на вода. Добре хидратираната кожа става гладка, стегната и еластична.

Урея

Уреята ускорява регенерацията на кожата, овлажнява, помага на кератиновия слой да блокира водата и омекотява кожата. Ексфолира и повишава пропускливостта на епидермиса, благодарение на което се улеснява проникването на активните съставки. Уреята има и антибактериална защита. Прави кожата гладка и еластична, работи на клетъчно ниво, предлагайки отлични резултати.

Алантоин

Алантоин - производно на урея със силно овлажняващо, успокояващо и противовъзпалително действие. Омекотява и изглажда кожата, предпазва от вредните външни фактори и ускорява заздравяването на рани.

Хидролизиран млечен протеин А

Хидролизиран млечен протеин, богат на аспарагинова и глутаминова киселина. Предлага ефективен овлажняващ и омекотяващ ефект. Задържа вода върху кожата, предотвратявайки прекомерната сухота. Укрепва хидролипидния слой на кожата.

Глюконолактон

Глюконолактонът, естествен антиоксидант, предлага мощни овлажняващи свойства, ускорява регенерацията на клетките, стяга и почиства кожата и е много полезен за намаляване на ефектите от слънчево изгаряне. Силно се препоръчва за алергична кожа, както и за най-чувствителната. Намалява грапавостта на кожата, успокоява раздразненията, помага за премахване на акне и намалява видимостта на разширените кръвоносни съдове.

Токоферол

Витамин Е с антиоксидантно действие, инхибира процеса на стареене на кожата и радикалното окисление на липидите в кожата. Преструктурира естествената кожна бариера и ефективно предотвратява дразненето. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.

Екстракт от ананас

Екстрактът съдържа ензима бромелаин, който разгражда протеините. Външно приложен бромелаин нежно ексфолира мъртвите кожни клетки и има успокояващ ефект, като помага за регенерирането на раздразнената кожа. Предлага противовъзпалително действие и премахва отока. Екстрактът от ананас съчетава ползите от мекото ексфолиране на бромелаин с подхранващото и овлажняващо действие на захари, витамини и минерали.

Екстракт от нар

Екстракт от нар с невероятни хранителни стойности. Нарът е богат на омега-5 мастни киселини. Това е съставка с висока антиоксидантна активност. Регенерира, овлажнява, подхранва и подобрява тонуса на кожата. Повишава еластичността и твърдостта на кожата. Предлага противовъзпалителни свойства.

Опаковка: 500мл

 

Тагове: syis

You Might Like