Menu
Your Cart

SYIS ПОДХРАНВАЩИ И ОВЛАЖНЯВАЩИ АМПУЛИ,10БР. Х 3МЛ. - 0101844

SYIS ПОДХРАНВАЩИ И ОВЛАЖНЯВАЩИ АМПУЛИ,10БР. Х 3МЛ. - 0101844 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
Безплатна доставка -50 %
SYIS ПОДХРАНВАЩИ И ОВЛАЖНЯВАЩИ АМПУЛИ,10БР. Х 3МЛ. - 0101844
  • Stock: In Stock
  • Model: 0101844
39.03лв
78.05лв
Без данък: 32.52лв
Купи

Description

ОВЛАЖНЯВАЩИ - ПОДХРАНВАЩИ АМПУЛИ

Предназначени за суха, стегната кожа, която изисква хидратация, подхранване и изглаждане. Благодарение на съдържанието на пантенол, ампулите ефективно успокояват и ускоряват регенерацията на увредения епидермис. Колагенът заедно с хиалуроновата киселина и млечните протеини са отговорни за правилната хидратация на кожата, укрепват хидролипидния слой и поддържат NMF - естествен овлажняващ фактор. Кожата става еластична и сияйна. Правилно овлажнена и подхранена кожа абсорбира много по-добре хранителните вещества.

Активни вещества:

Разтворим колаген

Колагенът е отговорен за поддържането на подходящото ниво на хидратация на кожата, подобрява нейната еластичност и стегнатост. Задържа както хидрофилни, така и липофилни вещества. По този начин се намалява TEWL (трансепидермална загуба на вода). Счупените му частици проникват дълбоко в кожата, където се превръщат в строителен материал за естествен колаген. Колагенът намалява признаците на стареене на кожата, тонизира и изглажда кожата.

Хидролизирана коприна

Подобрява напрежението и еластичността на кожата, повишава нивото на хидратация и предотвратява обезцветяването.
Пантенол
Пантенолът, т.е.провитамин В5, има противовъзпалителни и антибактериални свойства, ускорява процесите на регенерация на епидермиса. Той е съставка с лечебен, успокояващ и овлажняващ ефект. Натриев хиалуронат

Хиалурон киселината е естествена съставка в тялото. Повишава еластичността на епидермалните тъкани, колагеновите и еластиновите влакна. Стимулира регенерацията на епитела и дермата. Неговото уникално свойство е високият капацитет за свързване и задържане на вода.

Употреба:
Ампулите са предназначени за дермаролерни лечения, за сонофореза, ултразвук, безиглена мезотерапия и за външно приложение върху кожата в домашни грижи. Нанесете върху почистена кожа на лицето, шията и деколтето.
Количество: 10х3 мл

Тагове: syis , ампули

You Might Like