Menu
Your Cart

SYIS ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА МАСАЖ НА ЛИЦЕТО, 200МЛ. - 0125596

SYIS ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА МАСАЖ НА ЛИЦЕТО, 200МЛ.  - 0125596
-50 %
SYIS ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА МАСАЖ НА ЛИЦЕТО, 200МЛ. - 0125596
  • Stock: In Stock
  • Model: 0125596
24.35лв
48.70лв
Без данък: 20.29лв
Купи

Description

Syis Подхранващ крем за масаж на лицето 200мл.

Специално разработен подхранващ крем за лице за всеки тип кожа. Съдържа четири етерични масла – арган, макадамия, масло от авокадо и зехтин, които правят кожата гладка, мека и сияйна. Те попълват липидния слой на кожата и я укрепват. Съдържащите се в крема витамини Е и С предлагат антиоксидантно действие и забавят процеса на стареене на кожата. Благодарение на съдържанието на хиалуронова киселина и пантенол кожата е хидратирана и дълбоко подхранена, особено с техниката на масаж. Кремът е подсилен с приятен аромат на диня.

Активни съставки:

Каолинът нежно почиства и подхранва кожата, тъй като има подмладяващ ефект. Елиминира мъртвите кожни клетки и стимулира регенерацията на тъканите. Регулира себумната секреция, ефективно предпазва кожата от ефектите на дразнене, ускорява заздравяването и има успокояващ ефект. Намалява порите, като същевременно подхранва, подмладява и изглажда кожата в дълбочина. В същото време му придава естествена жизненост и блясък.

Екстракт от череша 

Екстрактът от череша, богат на витамини А, В1, В2, С, К, РР, фолиева киселина, протеини, липиди, глюкоза, фруктоза, органични киселини и минерали. Подхранва и успокоява раздразнената кожа, подмладява и овлажнява. Укрепва стените на кръвоносните съдове и забавя процеса на стареене на кожата.

Екстракт от овес

Екстрактът от овес предлага омекотяващ и овлажняващ ефект, насърчава регенерацията на тъканите и успокоява дразнене, сърбеж, екзема, акне и слънчево изгаряне. Има антиоксидантно действие и предотвратява появата на бръчки.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на тялото. Увеличава еластичността на тъканите. Стимулира регенерацията на епитела и кожата. Уникалното му свойство е високата способност да свързва и задържа вода. Добре хидратираната кожа става гладка, сияйна и еластична, като същевременно увеличава проникването на активните вещества в кожата.

Пантенол

Пантенол, известен като провитамин В5. Витамин В се намира във всяка жива клетка на кожата и косата. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства, ускорява процесите на регенерация на кожата. Придава на кожата усещане за мекота. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие. Полезен при заздравяване на рани и малки разтягания на кожата, както и при лечение на белези.

Арганово масло

Аргановото масло се отличава от другите масла поради силната си хранителна стойност. Прави кожата по-гладка, по-еластична и сияйна, като същевременно намалява белезите и стриите. Успокоява бръчките, подхранва кожата и подобрява цвета й.

Масло от авокадо

Маслото от авокадо има до 7 витамина: A, B, D, E, H, K, PP, много голямо количество ненаситени мастни киселини, аминокиселини и протеини. Също така съдържа успокояващ хлорофил и сквален с противовъзпалителни и противогъбични свойства. Интензивно овлажнява и задържа водата върху кожата, подхранва и има противоалергични свойства.

Начин на употреба: Нанесете върху кожата на лицето, шията и деколтето. Нежно масажирайте с кръгови движения.

Опаковка: 200мл.

Тагове: syis

You Might Like