Menu
Your Cart

Syis Пилинг за лице с плодове, корунд и златни кристали, 200мл. - 0103483

Syis Пилинг за лице с плодове, корунд и златни кристали, 200мл.  - 0103483 СКРАБ
-50 %
Syis Пилинг за лице с плодове, корунд и златни кристали, 200мл. - 0103483
  • Stock: In Stock
  • Model: 0103483
34.14лв
68.28лв
Без данък: 28.45лв
Купи

Description

Syis Пилинг за лице с плодове, корунд и златни кристали, 200мл.
Специално разработен пилинг за лице за всеки тип кожа. Благодарение на съдържанието на корунд (изключително издръжлив камък), той увеличава усвояването на активните вещества от кожата, премахва мъртвите кожни клетки, стимулира микроциркулацията, почиства, оксидира и ускорява незабавното обновяване на клетките. Високото съдържание на антиоксидант лутеин, съдържащо се в екстрактите, прави кожата по -еластична и гладка. Кристалното злато озарява и придава блясък на уморената кожа.
Активни съставки: 

Екстракт от малина 

Екстрактът от малина перфектно почиства и пречиства кожата от примеси и токсини, озарява, изглажда и придава незабавен блясък. Витамин С ускорява заздравяването и регенерацията на кожата, озарява я и я предпазва от свободните радикали.

Екстракт от ананас и ягода 

Екстрактът от ягода насърчава регенерацията дори на много увредена кожа, идеален е за проблемна кожа със зачервяване и лющене. Той предлага антимикробни, антибактериални свойства и намалява щетите, причинени от акне.

Екстракт от киви 

Екстрактът от киви има много голямо количество витамини и минерали, изглажда кожата, възстановява еластичността, помага в борбата с кожата, склонна към напукване и лющене. Овлажнява, забавя процеса на стареене, почиства и премахва мъртвата кожа.

Екстракт от ябълка 

Екстрактът от ябълка съдържа голямо количество пектини - съединения, които отговарят за защитата срещу загуба на вода, успокояват възпалението и благодарение на AHA киселините нежно ексфолират кожата и стимулират клетъчното обновяване. Предлага отлични антиоксидантни свойства.

Екстракт от праскова 

Екстрактът от праскова съдържа b каротин, който придава на кожата красив цвят и укрепва нейната структура, предлага и тонизиращ и подмладяващ ефект.

Екстракт от папая 

Екстрактът от папая има овлажняващи и почистващи свойства, помага за премахване на мъртвата кожа, успокоява кожата след слънчево изгаряне, съдържа ценни витамини А и Е, които са богат източник на антиоксиданти.

Екстракт от краставица 

Екстрактът от краставица намалява отоци, озарява кожата, успокоява раздразненията, съдържа витамини А, В, С, Е, които предлагат тонизиращи свойства.

Начин на приложение: Нанесете малко количество от продукта върху мокра кожа на лицето, шията и деколтето, масажирайте леко за няколко минути и накрая отстранете продукта с хладка, течаща вода.

Повтаряйте 1-2 пъти седмично.

Опаковка: 200 мл



You Might Like