Menu
Your Cart

DIFEEL МАСЛО ЗА КОСА ЗА ГРИЖА ЗА СКАЛПА, 75МЛ. - 1240421

DIFEEL МАСЛО ЗА КОСА ЗА ГРИЖА ЗА СКАЛПА, 75МЛ.  - 1240421 DIFEEL - МАСЛА ЗА КОСА С 99% НАТУРАЛЕН СЪСТАВ
-53 %
DIFEEL МАСЛО ЗА КОСА ЗА ГРИЖА ЗА СКАЛПА, 75МЛ. - 1240421
  • Stock: In Stock
  • Model: 1240421
6.45лв
13.59лв
Без данък: 5.38лв
Купи

Description

ГРИЖА ЗА СКЛАПА МАСЛО ЗА КОСА 99% НАТУРАЛНО.

Изключително ценна и питателна смес от рициново масло, зехтин и масло от чаено дърво за максимална защита и подмладяване на скалпа.

- Успокоява и хидратира в дълбочина.

- Оставя косата лъскава и мека.

- охлажда и подмладява скалпа.

Известно е, че маслото от чаено дърво има антибактериални, противогъбични и противовъзпалителни ползи, като помага при състояния като акне, контактен дерматит, пърхот и др. Маслото от чаено дърво дълбоко хидратира косата и скалпа, като значително намалява сухотата, омазняването и сърбежа.

Рициновото масло хидратира скалпа, премахва пърхота и оставя косата ви гладка и блестяща. Богато е на рицинолеинова киселина – вид мастна киселина, за която е доказано, че се бори с възпалението.

Зехтинът е едно от най-известните хранителни масла, има защитни и хидратиращи свойства, тъй като покрива косъма и предпазва кератина.

Без масло, алкохол, минерално масло и консерванти.

Начин на употреба: Нанесете директно върху корените и разпределете маслото върху останалата част от косата.

Съставки: Glycine Soja (соево) масло, масло от рапица, аромат, масло от листа Tae, екстракт от Urtica Dioica (коприва), Prunus Amygdalus Dulcis (сладък бадем) масло, Olea europaea (зехтин) плодово масло, Ricinus communis) семеено масло (C. , Масло от семена Helianthus Annus (слънчоглед), екстракт от плодове от риба тон Opunta, масло от листа на чаено дърво, масло от листа на розмарин, екстракт от листа на салвия, екстракт от листа Equisetum Arvense, екстракт от Lentinus Edodes, BHT.


ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.

Тагове: difeel , premium , hair , oil , 75ml

You Might Like