Menu
Your Cart

KAESO ПРОДУКТ ЗА НАКИСВАНЕ, БЕЗ ПЯНА 495МЛ - 9554117

KAESO ПРОДУКТ ЗА НАКИСВАНЕ, БЕЗ ПЯНА 495МЛ - 9554117 СПА ТЕРАПИИ ЗА ПЕДИКЮР & ПРЕМАХВАНЕ НА КАЛУСИ И МАЗОЛИ
-50 %
KAESO ПРОДУКТ ЗА НАКИСВАНЕ, БЕЗ ПЯНА 495МЛ - 9554117
  • Stock: In Stock
  • Model: 9554117
16.09лв
32.19лв
Без данък: 13.41лв
Купи

Description

KAESO ПРОДУКТ ЗА НАКИСВАНЕ, БЕЗ ПЯНА

Ментата освежава възпалени, уморени крака.
Ментолът охлажда, ревитализира и подхранват ,оставяйки краката възстановени. Идеален за употреба в професионални СПА салони.

Предназначение
Независимо дали се използва в началото на педикюра или в края на дълъг ден, този продукт предлага пълна ревитализация на болезнени и изтощени крака. Професионален силен продукт, който позволява употреба в домашни условия, където нуждата от въстановяване сле дълъг ден е още по-необходима.


Употреба:
Добавете желаното количество от продукта в топла вода и накиснете краката за 15 минути или според нуждите. Изсушете и продължете с процедурите.

Защо работи?
Известно е, че правилното подхранване е ключът към облекчаване на болезнеността, като краката не се различават от другите части на тялото. Въпреки това, продуктът за накисване е специално създаден, за да работи най-добре върху по-твърдата кожа на краката. С масло от грайпфрут и чаено дърво, които притежават овлажняващи, успокояващи и антибактериални свойства. Усещането за умора в краката се прекратява и се заменя с енергия и свежест , благодарение на здравословните количества маслиново масло и ментол, като и двете ви освежават отдолу нагоре.

495мл

Код: 9/554117

You Might Like