Menu
Your Cart

SYIS FACE РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ГРАДИНСКИ ОХЛЮВ, 100МЛ. - 0118770

SYIS FACE РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ГРАДИНСКИ ОХЛЮВ, 100МЛ. - 0118770
-50 %
SYIS FACE РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ГРАДИНСКИ ОХЛЮВ, 100МЛ. - 0118770
  • Stock: In Stock
  • Model: 0118770
34.14лв
68.28лв
Без данък: 28.45лв
Купи

Description

Syis Face регенериращ крем с екстракт от градински охлюв, 100мл.

Специално разработен за всеки тип кожа. Силно препоръчван за кожа, склонна към акне и обезцветяване, със силна нужда от хидратация, подхранване и преди всичко регенериране. Кремът ускорява регенерацията на увредената и изморена кожа , като предлага антибактериални, антимикробни  и леки ексфолиращи свойства. Помага в борбата с акне, белези, бръчки и изравнява тенът на кожата. Омекотява, озарява, стяга, подхранва и овлажнява дълбоко кожата, възстановявайки жизнения й вид.

Екстракт от градински охлюв
Екстрактът от градински охлюв съдържа:

Алонтоин 

Алонтоинът е урейно производно с мощно овлажняващо , успокояващо и противовъзпалително действие. Омекотява и изглажда кожата, предпазва я от външните вредни фактори и ускорява зарастването на рани. 

Гликолова киселина 

Гликоловата киселина спомага главно за забавянето процеса на стареене, увеличаването на произвеждането на колагенови влакна и задържането на вода в кожата. Ускорява обновяването на клетките , омекотява и изглажда кожата, като същевременно подобрява нейната структура. Освен това намалява бръчките и видимите , дълбоки белези по кожата. Регулира секрецията на себум и ограничава мастните жлези. 

Колаген 

Колагенът е отговорен за поддържането на правилно ниво на хидратация на кожата, подобрявайки нейната еластичност и стегнатост. Той съдържа както хидрофилни , така и липофилни вещества, което намалява TEWL (трансдермална загуба на вода). Неговите частици проникват дълбоко в кожата, където се превръщат в градивен елемент на естествения колаген. Той намалява признаците на стареене на кожата, тъй като я тонизира и изглажда. 

Еластин 

Еластинът придава на кожата еластичност и жизненост . Съживява и възстановява жизнеността й . 

Витамини A, C и E 

Осигуряват подхранването и регенерирането на кожата. 

Други активни съставки: 

Урея 

Уреята ускорява регенерацията на кожата , овлажнява и помага на тъканите да блокират водата , както и я омекотява. Ексфолира и увеличава пропускливостта на кожата, благодарение на което се улеснява проникването на активните съставки. Уреята предлага и антибактериално действие , както и прави кожата гладка и сияйна. 

Екстракт от водораслото Enteromorpha Compressa 

Екстрактът от зелени водорасли се характеризира с висока антиоксидантна активност. Поради изобилието на витамини от група B , които имат значителен ефект метаболизма на липидите и протеините, той има способността да подмладява кожата в дълбочина. Съдържа витамини E и C, както и бета-каротин , който укрепва стените на кръвоносните съдове и активира регенеративните процеси. Стимулира микроциркулацията и възстановява кожата в дълбочина. 

Хиалуронова киселина 

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на организма. Повишава еластичността на тъканите (кожни влакна , колаген и еластин) . Стимулира регенерацията на епитела . Намаляването на количеството хиалуронова киселина е една от причините за сухота на кожата и появата на бръчки. Неговото уникално свойство е високата способност да свързва и задържа вода. Добре хидратираната кожа става гладка , мека , сияйна, еластична , като същевременно увеличава проникването на активни съставки. 

Опаковка: 100 МЛ. 

Тагове: syis

You Might Like