Menu
Your Cart

SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 100МЛ. - 0107418

SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 100МЛ. - 0107418
-50 %
SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 100МЛ. - 0107418
  • Stock: In Stock
  • Model: 0107418
29.29лв
58.57лв
Без данък: 24.41лв
Купи

Description

Syis Крем за лице Витамин Коктейл 100мл.

Силно подхранващ крем за лице, предназначен за всички типове кожа и силно препоръчан за суха и матова кожа. Благодарение на леката формула е идеална основа за грим. Съдържанието на масло от ший и масло от сладък бадем осигурява подходяща хидратация и подхранване на кожата. Кремът ускорява заздравяването на белези и изглаждането на тена на кожата и я прави по-еластична и сияйна. Витамините А, С и Е са отговорни за засилването и подобряването на кръвоснабдяването на кожата, докато успокояващият Пантенол успокоява и дълбоко регенерира увредената кожа.

Активни съставки:

Масло от ший (шеа)

Маслото от ший предлага отлична грижа и хидратация. Благодарение на това кожата е мека и сияйна. Хранителните вещества, съдържащи се в маслото от ший, ускоряват заздравяването на рани, раздразнения и възпаления.

Витамин Е

Витамин Е с антиоксидантна активност, инхибира процесите на стареене на кожата и окисляването на радикалните липиди. Възстановява естествената кожна бариера и ефективно предотвратява дразненето. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.

Пантенол

Пантенол, известен като провитамин В5. Витамин В се намира във всяка жива клетка на кожата и косата. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства и ускорява регенерацията на кожата. Придава на кожата усещане за мекота. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие. Лесно прониква в кожата, намалява загубата на вода и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична. Полезен при заздравяване на рани и при лечение на белези.

Екстракт от сладък бадем 

Това масло съдържа много хранителни вещества, като фитостероли, протеини, лецитин, минерали и витамини A, E, D и B. Витамините A и E забавят процеса на стареене, оказват страхотно влияние върху еластичността и стегнатостта на кожата. Витамин D предпазва кожата от вредните външни фактори, а витамините от група В осигуряват подходяща хидратация на клетките. Благодарение на съдържанието на ненаситени киселини, той омекотява, подхранва и подмладява кожата, укрепвайки липидната бариера на кожата.

Ретинол

Ретинол - основната форма на витамин А. Подмладява кожата, стяга, изсветлява и подхранва кожата. Подобрява тена на кожата, премахва обезцветяването и овлажнява в дълбочина. Укрепва колагеновите влакна и насърчава младостта.

Витамин Ц

Витамин С е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и осигурява защита от слънцето. Стимулира синтеза на колаген и инхибира производството на тирозиназа - ензима, отговорен за производството на меланин, пигмент на кожата. Има противовъзпалителни и успокояващи свойства и ускорява заздравяването на белези по кожата. Намалява дразненето и укрепва стените на кръвоносните съдове. Ускорява регенерацията на кожата и помага за намаляване на тъмните кръгове под очите.

Опаковка: 100мл.

Тагове: syis

You Might Like