Menu
Your Cart

SYIS ХИДРО ПОДХРАНВАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ. - 0141036

SYIS ХИДРО ПОДХРАНВАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ. - 0141036 SYIS ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА
-50 %
SYIS ХИДРО ПОДХРАНВАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ. - 0141036
  • Stock: In Stock
  • Model: 0141036
29.24лв
58.48лв
Без данък: 24.37лв
Купи

Description

SYIS ХИДРО ПОДХРАНВАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ.

Подхранващ коктейл за всички типове кожа, особено за зряла кожа. Благодарение на съдържанието на колаген и пчелно млечице, подхранва интензивно, регенерира и забавя процеса на стареене на кожата. Екстрактът от водорасли стяга и изглажда кожата, тъй като е източник на макроелементи и витамини. Обогатен с екстракти от ананас и нар.

Може да се използва за следните процедури:

- почистване с водород

- ексфолиране с кавитация

- кислородна инжекция

Активни съставки:

Разтворим колаген

Колагенът е отговорен за поддържането на правилното ниво на хидратация на кожата, подобрява нейната еластичност и твърдост. Запазва хидрофилни и липофилни вещества. Това намалява TEWL (трансдермална загуба на вода). Неговите счупени частици проникват дълбоко в кожата, където се превръщат в градивния елемент на естествения колаген. Колагенът намалява признаците на стареене на кожата, тонизира и изглажда кожата.

Екстракт от мехурчесто водорасло

Екстрактът предлага силно овлажняващо и антиоксидантно действие, подмладява, подхранва, регенерира, предотвратява и изглажда бръчките, стяга и тонизира кожата и подобрява микроциркулацията на кръвта. Съдържа ценни антиоксиданти, витамини Е и С, протеини, минерали, аминокиселини и полизахариди. Възстановява естествените защитни механизми. Силно се препоръчва за зряла кожа, поддържа стрии и признаци на увисване.

Пчелно млечице

Естествена съставка с високо съдържание на смоли. Регенерира в дълбочина и подпомага заздравяването на кожата. Предлага овлажняващи, омекотяващи и успокояващи свойства. Отличен антиоксидант поради съдържанието на естествени витамини. Забавя процесите на стареене. Пчелното млечице се смята за еликсир на младостта от древни времена, защото съдържа, наред с други: пролин, аспарагинова киселина, витамини от група В, витамин С, протеини, въглехидрати и сяра.

Екстракт от ананас

Екстрактът съдържа ензима бромелаин, който разгражда протеините. Външно приложен бромелаин нежно ексфолира мъртвите кожни клетки и има успокояващ ефект, като помага за регенерирането на раздразнената кожа. Предлага противовъзпалително действие и премахва отока. Екстрактът от ананас съчетава ползите от мекото ексфолиране на бромелаин с подхранващото и овлажняващо действие на захари, витамини и минерали.

Екстракт от нар

Екстракт от нар с невероятни хранителни стойности. Нарът е богат на омега-5 мастни киселини. Това е съставка с висока антиоксидантна активност. Регенерира, овлажнява, подхранва и подобрява тонуса на кожата. Повишава еластичността и твърдостта на кожата. Предлага противовъзпалителни свойства.

Опаковка: 500мл

Тагове: syis

You Might Like