Menu
Your Cart

SYIS ХИДРО ЕКСФОЛИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ. - 0141037

SYIS ХИДРО ЕКСФОЛИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ.  - 0141037 SYIS ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА
-50 %
SYIS ХИДРО ЕКСФОЛИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ. - 0141037
  • Stock: In Stock
  • Model: 0141037
29.24лв
58.48лв
Без данък: 24.37лв
Купи

Description

SYIS ХИДРО ЕКСФОЛИРАЩ КОКТЕЙЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ.  

Ефективен ексфолиращ коктейл за всички типове кожа, особено за комбинирана до мазна кожа. Гликоловата и млечната киселина нежно ексфолират мъртвите клетки, изглаждат и стимулират кожата да се подмлади и регенерира. Намалява себумната секреция и успокоява кожните раздразнения. Обогатен с екстракти от ананас и нар.

Може да се използва за следните процедури:

-  почистване с водород

- ексфолиране с кавитация

- кислородна инжекция

Активни съставки:

Гликолова киселина

Гликоловата киселина е отговорна основно за забавянето на процеса на стареене, увеличаването на производството на колагенови влакна и доброто задържане на вода в кожата. Ускорява клетъчното обновяване, омекотява и изглажда кожата, като подобрява нейната структура. Освен това намалява бръчките, видимо по-плитките белези. Регулира себумната секреция.

Млечна киселина

Млечната киселина има овлажняващи свойства. Има способността да прониква в епидермиса. Ефективно омекотява и ексфолира твърдата кожа.

Алантоин

Алантоин - производно на уреята със силно овлажняващо, успокояващо и противовъзпалително действие. Омекотява и изглажда кожата, предпазва от вредните външни фактори и ускорява заздравяването на рани.

Екстракт от ананас

Екстрактът съдържа ензима бромелаин, който разгражда протеините. Външно приложен бромелаин нежно ексфолира мъртвите кожни клетки и има успокояващ ефект, като помага за регенерирането на раздразнената кожа. Предлага противовъзпалително действие и премахва отока. Екстрактът от ананас съчетава ползите от мекото ексфолиране на бромелаин с подхранващото и овлажняващо действие на захари, витамини и минерали.

Екстракт от нар

Екстракт от нар с невероятни хранителни стойности. Нарът е богат на омега-5 мастни киселини. Това е съставка с висока антиоксидантна активност. Регенерира, овлажнява, подхранва и подобрява тонуса на кожата. Повишава еластичността и твърдостта на кожата. Предлага противовъзпалителни свойства.

Опаковка: 500мл

Тагове: syis

You Might Like