Menu
Your Cart

SYIS АМПУЛИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА КАПИЛЯРИТЕ ПО КОЖАТА, 10БР. Х 3МЛ. - 0101843

SYIS АМПУЛИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА КАПИЛЯРИТЕ ПО КОЖАТА, 10БР. Х 3МЛ. - 0101843 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
Безплатна доставка -50 %
SYIS АМПУЛИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА КАПИЛЯРИТЕ ПО КОЖАТА, 10БР. Х 3МЛ. - 0101843
  • Stock: In Stock
  • Model: 0101843
39.03лв
78.05лв
Без данък: 32.52лв
Купи

Description

Syis ампули за укрепване на капилярите по кожата в опаковка от 10 броя по 3 мл.  
Ампули, предназначени за кожа с капиляри, които изискват регенерация, укрепване и хидратация. Благодарение на съдържанието на витамини С и В3, както и на троксерутин, кожата възвръща загубеното си сияние. Тонът на кожата се подобрява, като в същото време се укрепват стените на кръвоносните съдове. Процесите на регенерация се ускоряват, в резултат на което кожата е по-стегната и по-сияйна.
Активни съставки: 
Ниацинамид  

Ниацинамид витамин PP / B3 подобрява кръвообращението на кожата, стимулира синтеза на колаген в зрели фибробласти, намалява фините бръчки и прави увредената от ултравиолетовите лъчи кожа по-еластична и сияйна. Това е мощен антиоксидант, който предотвратява процеса на фотостареене. Ниацинамидът възстановява естествената защитна бариера, като увеличава синтеза на плочки, мастни киселини и холестерол във вътреклетъчното пространство, предлага максимална хидратация и хранене на кожата. Намалява обезцветяването и предлага лечебно действие.
Аскорбинова киселина 

Витамин С е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и поддържа слънцезащитата. Стимулира синтеза на колаген, осветява промените на слънцето и инхибира производството на тирозиназа - ензимът, отговорен за производството на меланин, кожния пигмент. Има противовъзпалителни и успокояващи свойства, тъй като ускорява заздравяването на кожата. Намалява зачервяването и укрепва стените на кръвоносните съдове. Ускорява регенерацията на кожата и помага за намаляване на тъмните кръгове под очите.

Троксерутин - биофлавоноид: намалява крехкостта и укрепва кръвоносните съдове, като ги предпазва от свръхчувствителност и пукнатини.
Млечна киселина
Млечна киселина е  с изключително овлажняващи свойства. Тя има способността да прониква през кожата и да я ексфолира.
Хиалуронова киселина 
Хиалуроновата киселина е естествен компонент на организма. Повишава еластичността на тъканите (кожни влакна, колаген и еластин). Стимулира регенерацията на епитела. Намаляването на количеството хиалуронова киселина е една от причините за сухота на кожата и появата на бръчки. Неговото уникално свойство е високата способност да свързва и задържа вода. Добре хидратираната кожа става гладка, сияйна, еластична, тъй като проникването на активни вещества в кожата се увеличава.
Инструкции за употреба: Ампулите са предназначени за лечение с дермапен, ултразвук, инжекции, мезотерапия с (дерма ролер) или без игли за външно приложение върху кожата. Нанесете върху чиста кожа на лицето, шията и деколтето. 
Опаковка: 10х3мл. 


Тагове: syis , ампули

You Might Like