Menu
Your Cart

SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ СЪС 100% ЧИСТ КОЛАГЕН, 10БР. Х 3МЛ. - 0101842

SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ СЪС 100% ЧИСТ КОЛАГЕН, 10БР. Х 3МЛ. - 0101842 PREORDER
Безплатна доставка -50 %
SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ СЪС 100% ЧИСТ КОЛАГЕН, 10БР. Х 3МЛ. - 0101842
  • Stock: Доставка между 7-15 работни дни
  • Model: 0101842
39.03лв
78.05лв
Без данък: 32.52лв
Купи

Description

Syis козметични ампули със 100% чист колаген, 10бр. х 3мл. 
Специално разработени ампули за максимална хидратация, стягане и снабяване с нови запаси колаген, който е загубен от кожата с времето. Хидролизираният колаген помага за заглаждането на бръчките и намалява обезцветяването на кожата. Колагенът е отговорен за поддържането на естествения цвят на кожата, тонуса и еластичността на съединителната тъкан на кожата, а освен това има отлична способност да свързва водните молекули с тъканите. Структурата на колагена е гръбнакът на съединителната тъкан, която поддържа горните слоеве на кожата. Благодарение на това кожата запазва правилната еластичност и възвръща загубения си блясък. Подходящ за зряла кожа, която се нуждае от максимална хидратация и здравина.
Активни съставки:
Разтворим колаген

Колагенът е отговорен за поддържането на правилните нива на хидратация на кожата, подобрява нейната еластичност и твърдост. Намалява трансдермалната загуба на вода. Неговите частици проникват в кожата в дълбочина, където се превръщат в градивен елемент за естествен колаген. Колагенът намалява признаците на стареене, тонизира и изглажда кожата. 
Инструкции за употреба: Ампулите се използват при процедури с дерма писалка, ултразвук, инфузии, мезотерапия без игли или с микро игли (дерма ролер) за външна употреба върху кожата. Нанесете върху предварително почистена кожа на лицето, шията и деколтето. 
Опаковка: 10бр. x 3мл.




Тагове: syis , ампули

You Might Like