Menu
Your Cart

SYIS ЛОСИОН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ, 200МЛ. - 0116324

SYIS ЛОСИОН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ, 200МЛ. - 0116324 ЧЕТКИ-ГЪБИ-ЛОСИОНИ-АКСЕСОАРИ
-50 %
SYIS ЛОСИОН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ, 200МЛ. - 0116324
  • Stock: In Stock
  • Model: 0116324
21.47лв
42.93лв
Без данък: 17.89лв
Купи

Description

Syis лосион за премахване на грим 200мл. 

Подходящ за всички типове кожа. Почиства ефективно и подготвя кожата да абсорбира всички хранителни вещества. Благодарение на съдържанието на витамин Е, пантенол, урея и млечна киселина, оставя кожата мека, хидратирана и подмладена.

Активни съставки:

Витамин Е

Витамин Е с антиоксидантно действие, инхибира процесите на стареене на кожата и окисляването на радикалните липиди. Реструктурира естествената епидермална бариера и ефективно предотвратява дразненето. Инхибира трансдермалната загуба на вода (TEWL), подобрявайки хидратацията на кожата. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.

Пантенол

Пантенол, известен като провитамин В5. Витамин В се намира във всяка жива клетка на кожата и косата. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства, ускорява процесите на регенерация на кожата. Придава на кожата усещане за мекота. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие. Прониква дълбоко в кожата, намалява загубата на вода и ефективно овлажнява кожата, правейки я мека и еластична. Полезен при заздравяване на рани и малки кожни драскотини, както и при лечение на белези.

Урея

Уреята ускорява регенерацията на кожата, овлажнява, улеснява усвояването и омекотява кожата. Ексфолира и повишава пропускливостта на кожата, благодарение на което улеснява проникването на активните съставки. Уреята също има антибактериална активност. Поради това е много полезен в грижата за кожата, която е склонна към акне и раздразнения. Прави кожата мека, еластична и сияйна.

Млечна киселина

Млечната киселина с овлажняващи свойства има способността да прониква в кожата. Омекотява епидермиса и го ексфолира нежно, без да причинява дразнене.

Начин на приложение: Нанесете малко емулсия върху памучен тампон и нежно избършете кожата на лицето, шията и деколтето. Повторете процеса, докато кожата не бъде напълно почистена.

Опаковка: 200мл

Тагове: syis

You Might Like