Menu
Your Cart

SYIS ДВУФАЗЕН ТЕЧЕН ПРОДУКТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ ОТ ОЧИТЕ И УСТНИТЕ, 200МЛ. - 0125598

SYIS ДВУФАЗЕН ТЕЧЕН ПРОДУКТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ ОТ ОЧИТЕ И УСТНИТЕ, 200МЛ.  - 0125598 ЧЕТКИ-ГЪБИ-ЛОСИОНИ-АКСЕСОАРИ
-50 %
SYIS ДВУФАЗЕН ТЕЧЕН ПРОДУКТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ ОТ ОЧИТЕ И УСТНИТЕ, 200МЛ. - 0125598
  • Stock: In Stock
  • Model: 0125598
23.37лв
46.74лв
Без данък: 19.47лв
Купи

Description

Syis Двуфазен течен продукт  за премахване на грим за очи и устни 200мл. 

Двуфазен продукт за ефективно премахване на грим от очите и устните. Двуфазната формула бързо и ефективно премахва дори водоустойчив грим. Течността съдържа витамин Е, пантенол и алое. Успокоява, подхранва и овлажнява чувствителната зона на очите и устните.

Активни съставки:

Пантенол

Пантенолът, известен като провитамин В5, има противовъзпалителни и антибактериални свойства, тъй като ускорява процесите на регенерация на кожата. Това е съставка с интензивно лечебно, успокояващо и овлажняващо действие.

Екстракт от маракуя

Екстрактът от маракуя има омекотяващо, подхранващо и овлажняващо действие. Той е отличен антиоксидант, който стимулира регенерацията на клетките и регулира TEWL (трансдермална загуба на вода).

Екстракт от кий лайм 

Този екстракт тонизира кожата, премахва зачервяванията и възпаленията, подобрява микроциркулацията на кръвта и почиства кожата. Благодарение на това кожата става сияйна, по-здрава и еластична.

Екстракт от алое вера 

Екстрактът от алое вера е мощен антиоксидант, богат на витамини А, С и Е, минерали като хром, магнезий, калий, калций, ензими и полизахариди, които ускоряват производството на колаген. Алоето е бактерицидно, фунгицидно, противовъзпалително и успокояващо растение с отлични ползи за кожата.

Хидролизиран овес

Хидролизираните овесени протеини спомагат за задържането на вода в кожата, оставяйки кожата хидратирана и мека. Съдържащият се в тях β-глюкан стимулира обновяването на тъканите и увеличава производството на колаген.

Инструкции за приложение: Разклатете добре преди употреба. Намокрете памучен тампон с лосиона и започнете нежно премахване на грима на очите и устните.

Опаковка: 200мл. 

Тагове: syis

You Might Like