Menu
Your Cart

SYIS АМПУЛИ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 10 Х 3МЛ. - 0110965

SYIS АМПУЛИ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 10 Х 3МЛ.  - 0110965 SYIS ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА
-50 %
SYIS АМПУЛИ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 10 Х 3МЛ. - 0110965
  • Stock: In Stock
  • Model: 0110965
39.03лв
78.05лв
Без данък: 32.52лв
Купи

Description

АМПУЛИ С ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ
Предназначени за всички типове кожа. Препоръчват се особено за кожа, която изисква подхранване и регенерация. Благодарение на съдържанието на пантенол, витамини А, Е, РР и линолова киселина, те регулират ексфолирането на епидермиса, придават на кожата блясък, укрепват я, подобряват нейната еластичност и предпазват кожата от неблагоприятни външни фактори.
Активни вещества:
Пантенол Пантенол, провитамин В5.

Витамин В се намира във всяка жива клетка на кожата и косата. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства, ускорява процесите на регенерация на епидермиса. Придава на кожата усещане за гладкост. Той е съставка с лечебен, успокояващ и овлажняващ ефект. Лесно прониква в кожата, намалява загубата на вода през епидермиса и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична. Полезен при заздравяване на рани и леки кожни лезии и лечение на белези.
Ниацинамид Витамин PP / B3

Подобрява кръвообращението в кожата, стимулира синтеза на колаген в зрели фибробласти, намалява фините бръчки и прави кожата, увредена от UV лъчението, по-еластична. Той е силен антиоксидант и предотвратява процеса на фотостареене. Ниацинамидът възстановява естествената защитна бариера, като увеличава синтеза на керамиди, мастни киселини и холестерол в междуклетъчното пространство, увеличава хидратацията и подхранва кожата. Намалява обезцветяването и има анти-акне свойства.

Токоферол Витамин Е
С антиоксидантен ефект, инхибира процесите на стареене на кожата и радикално окисляване на липидите в епидермиса и дермата. Той възстановява естествената епидермална бариера и ефективно предотвратява дразненето. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението в кожата.

Линолова киселина

Линолова киселина, Омега-6 принадлежи към основните ненаситени мастни киселини (ЕНВ). Нормализира процесите на кератинизация, намалява обезцветяването. Отговорна за правилната хидратация на кожата и нейните регенеративни процеси, компонент на междуклетъчния цимент на роговия слой.

Екстракт от плодове Magnifera Indica (манго)

Екстрактът от плодове на манго има омекотяващи и защитни свойства. Овлажнява и поддържа. Той е чудесен антиоксидант.

Ретинил палмитат Ретинол - основната форма на витамин А.

Той подмладява кожата, стяга, озарява и регенерира епидермиса. Подобрява тонуса на кожата, изсветлява я, премахва обезцветяването и я изглажда. Укрепва живия слой на кожата, укрепва колагеновите влакна, благодарение на което се възстановява нейната еластичност.
Употреба:
ампулите са предназначени за дермаролерни лечения, сонофореза, ултразвук, инфузия, безиглена и микроиглена мезотерапия и за външно приложение върху кожата в домашни грижи. Нанесете върху почистена кожа на лицето, шията и деколтето.
Количество: 10х3 мл

Тагове: syis

You Might Like