Menu
Your Cart

SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ТРИПЕПТИДИ, 100 МЛ - 0121669

SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ТРИПЕПТИДИ, 100 МЛ - 0121669
-50 %
SYIS КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ТРИПЕПТИДИ, 100 МЛ - 0121669
  • Stock: In Stock
  • Model: 0121669
48.80лв
97.60лв
Без данък: 40.67лв
Купи

Description

Крем за лице Syis с трипептиди 100мл

Предназначен за зряла кожа, която изисква стягане, изглаждане на бръчките и интензивно хранене. Съдържа синтетичен протеин, подобен на този, който се намира в отровата на гадюката Tropidolaemus wagleri. Този протеин нежно отпуска напрегнатите мускули на лицето, което намалява съществуващите бръчки, като същевременно предотвратява образуването на нови. Кремът съдържа екстракт от растението Spilanthes Acmella, който предлага стягащо, абразивно и овлажняващо действие.

Активни съставки:

Урея

Уреята ускорява регенерацията на кожата, овлажнява и омекотява кожата. Ексфолира и увеличава пропускливостта на епидермиса, благодарение на което се улеснява проникването на активни вещества. Уреята има и антибактериално действие и прави кожата мека и сияйна.

Дипептид Диаминобутироил Бензиламид Диацетат А

Това е синтетична имитация на отровата на змията  Храмова Куфия , която успокоява малките контракции на лицевите мускули, нежно омекотява съществуващите бръчки и предотвратява образуването на нови.

Екстракт от Зелени водорасли

Екстрактът от зелени водорасли се характеризира с висока антиоксидантна активност. Поради витамините от група В, които имат значителен ефект върху метаболизма на липидите и протеините, той има способността да подмладява дълбоко кожата. Съдържа витамини Е и С, както и бета-каротин, който укрепва стените на кръвоносните съдове и стимулира микроциркулацията.

Екстракт от цвете Акмела

Благодарение на състава си, екстрактът от растението Акмела  предлага стягащ ефект и ефект против бръчки. Стимулира фибробластите да произвеждат колаген и еластин. Предлага релаксиращ ефект и увеличава плътността и стегнатостта на кожата. Позволява бърза регенерация на колагеновите влакна и видимо хидратира кожата.

Опаковка: 100мл 

Тагове: syis

You Might Like