Menu
Your Cart

SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ С ЕКСТРАКТ ОТ ГРАДИНСКИ ОХЛЮВ, 10БР. Х 3МЛ. - 0112833

SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ С ЕКСТРАКТ ОТ ГРАДИНСКИ ОХЛЮВ, 10БР. Х 3МЛ. - 0112833 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
Безплатна доставка -50 %
SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ С ЕКСТРАКТ ОТ ГРАДИНСКИ ОХЛЮВ, 10БР. Х 3МЛ. - 0112833
  • Stock: In Stock
  • Model: 0112833
39.03лв
78.05лв
Без данък: 32.52лв
Купи

Description

Syis ампули за дълбока регенерация с екстракт от градински охлюв , 10 х 3 мл. 
Предназначени за всички типове кожа. Препоръчва се особено за кожа склонна към акне, както и за такива, които изискват дълбока хидратация, подхранване и преди всичко регенерация. Ампулите ускоряват регенерацията на увредената кожа, имат антибактериални, антимикробни и ексфолиращи свойства. Те помагат в борбата с щетите, причинени от акне, белези, бръчки и обезцветяване. Те подхранват интензивно и подмладяват кожата в дълбочина.
Активни съставки: 
Екстракт от охлюв 

Градинският охлюв или екстракта от Криптосин , съдържат: 
Алонтоин 

Алонтоин - производно на урея, мощна овлажняваща, успокояваща и противовъзпалителна съставка. Омекотява и изглажда кожата, предпазва от вредни външни фактори, ускорява зарастването на рани.
Гликолова киселина
Гликоловата киселина е главно отговорна за забавянето на процеса на стареене, увеличаване на производството на колагенови влакна и задържане на вода в кожата. Ускорява обновяването на клетките, омекотява и изглажда кожата, тъй като подобрява нейната структура. Освен това намалява бръчките, видимо омекотява белезите. Регулира секрецията на себум и намалява мастните жлези.
Колаген 
Колагенът е отговорен за поддържането на правилното ниво на хидратация на кожата, подобрява нейната еластичност и стегнатост. Той задържа както хидрофилни, така и липофилни вещества. По този начин се намалява TEWL (трансдермалната загуба на вода). Неговите частици проникват дълбоко в кожата, където тя се превръща в градивен елемент от естествен колаген. Намалява признаците на стареене на кожата, като същевременно я прави еластична и гладка.
Еластин 
Еластинът придава максимална еластичност, подмладява и възстановява жизнеността на кожата.
Витамини A, C и E 
Те предлагат множество подхранващи  и регенеративни свойства на кожата.
Инструкции за употреба:  Ампулите са предназначени за лечение с дермапен, ултразвук, инжекции, мезотерапия с (дерма ролер) или без игли за външно приложение върху кожата. Нанесете върху чиста кожа на лицето, шията и деколтето.
Опаковка: 10х3 мл. 

Тагове: syis , ампули

You Might Like