Menu
Your Cart

SYIS ХИДРАТИРАЩ СКРАБ ЗА РЪЦЕ СЪС ЗАХАР, 200МЛ. - 0124793

SYIS ХИДРАТИРАЩ СКРАБ ЗА РЪЦЕ СЪС ЗАХАР, 200МЛ.  - 0124793 СПА ГРИЖА ЗА РЪЦЕ
-50 %
SYIS ХИДРАТИРАЩ СКРАБ ЗА РЪЦЕ СЪС ЗАХАР, 200МЛ. - 0124793
  • Stock: In Stock
  • Model: 0124793
13.64лв
27.29лв
Без данък: 11.37лв
Купи

Description

Syis Хидратираща скраб за ръце със захар, 200мл.
Специално създадена  скраб за ръце за премахване на мъртвите клетки и интензивно ексфолиране на увредена кожа. Благодарение на съдържанието на пантенол и екстракт от лен, кожата е подмладена и дълбоко хидратирана. Екстрактът от овес предлага антиоксидантни свойства, екстрактът създава хидролипидна бариера, която предпазва кожата от вредните фактори на околната среда.
Пантенол 
Пантенолът или провитамин В5 има противовъзпалителни и антибактериални свойства, като същевременно ускорява регенериращите свойства на кожата. Това е съставка с успокояващо, овлажняващо и лечебно действие. 
Екстракт от ленено семе 
Екстрактът от ленено семе има силно  овлажняващи и успокояващи свойства. Лененото семе изглажда и омекотява кожата.  
Екстракт от овес 
Екстрактът от овес има омекотяващ и овлажняващ ефект върху кожата, както и насърчава регенериращите и свойства и успокоя сърбеж, екзема , акне или слънчево изгаряне. Овесеният екстракт има и антиоксидантно действие, предотвратява появата на бръчки и подпомага на кожата да възвърне своята стегнатост. 
Пшеничен екстракт 
Пшеничният екстракт предпазва кожата от вредните и замърсяващи фактори на околната среда. Създава хидролипидна бариера и предоставя нужната глукоза на кожните клетки. Биофенолите са антиоксиданти, докато арабиноксиланът забавя процеса на стареене на кожата. 
Хидролизиран овес
Хидролизираните овесени протеини спомагат за задържането на влага в кожата, като правят кожата хидратирана и мека. Съдържанието на b-глюкан стимулира обновяването на тъканите и стимулира увеличеното производство на колаген. 
Опаковка: 200мл.


Тагове: syis , скраб , 200мл.

You Might Like