Menu
Your Cart

SYIS ТОНИК ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ, 200МЛ. - 0112969

SYIS ТОНИК ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ, 200МЛ. - 0112969 ЧЕТКИ-ГЪБИ-ЛОСИОНИ-АКСЕСОАРИ
-50 %
SYIS ТОНИК ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ, 200МЛ. - 0112969
  • Stock: In Stock
  • Model: 0112969
16.53лв
33.06лв
Без данък: 13.77лв
Купи

Description

Syis Тоник за почистване на лице 200мл. 

Идеален за всички типове кожа. Възстановява естественото pH на кожата. Благодарение на съдържанието на урея и млечна киселина оставя кожата хидратирана, подмладена и чиста.

Активни съставки:

Урея

Уреята ускорява регенерацията на кожата, овлажнява и улеснява задържането на вода. Ексфолира и повишава пропускливостта на кожата, благодарение на което се улеснява проникването на активните съставки.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на тялото. Повишава еластичността на кожните тъкани, колагеновите и еластиновите влакна. Стимулира регенерацията на епитела и кожата. Уникалното му свойство е високата способност да свързва и задържа вода.

Пантенол

Пантенолът, известен като провитамин В5, има противовъзпалителни и антибактериални свойства, тъй като ускорява процесите на регенерация на кожата. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие.

Хидролизиран овес

Хидролизираните овесени протеини спомагат за задържането на вода в кожата, оставяйки кожата хидратирана и мека за дълго време. Съдържащият се в тях b-глюкан стимулира обновяването на тъканите и увеличава производството на колаген.

Екстракт от Хамамелис 

Екстрактът от хамамелис укрепва и запечатва кръвоносните съдове, регулира кръвообращението и има противовъзпалителни и антибактериални свойства. Ускорява заздравяването на рани, намалява отока, предотвратява инфекции и елиминира негативното въздействие на UV лъчите.

Екстракт от ленено семе

Ленът предлага силни овлажняващи и успокояващи свойства. Екстрактът от ленено семе изглажда и омекотява перфектно кожата.

Екстракт от ехинацея пурпура

Екстрактът от Echinacea purpurea предлага, наред с други неща, отлично лечение на акне, псориазис, екзема или херпес. Успокоява раздразненията и възпаленията, овлажнява, подмладява, неутрализира свободните радикали, тонизира и укрепва кожата. Предпазва от вредното въздействие на външни фактори и забавя процеса на стареене на кожата.

Витамин Ц

Витамин С е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и предлага максимална защита от слънцето. Стимулира синтеза на колаген и инхибира производството на тирозиназа - ензима, отговорен за производството на меланин. Има противовъзпалителни и успокояващи свойства, тъй като ускорява заздравяването на кожата. Намалява дразненето и укрепва стените на кръвоносните съдове.

Лимонена киселина

Лимонената киселина има ексфолиращ ефект, който премахва мъртвите клетки и изсветлява кожата. Намалява порите и изглажда бръчките.

Млечна киселина

Млечната киселина има овлажняващи свойства. Има способността да прониква в кожата.

Начин на приложение: Нанесете малко тонер върху памучен тампон и нежно избършете кожата на лицето, шията и деколтето.

Опаковка: 200мл. 

Тагове: syis

You Might Like