Menu
Your Cart

SYIS СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, 15МЛ. - 0104076

SYIS СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, 15МЛ.  - 0104076 SYIS ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА
-50 %
SYIS СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, 15МЛ. - 0104076
  • Stock: In Stock
  • Model: 0104076
34.14лв
68.28лв
Без данък: 28.45лв
Купи

Description

Серум с хиалуронова киселина

Серумът е специално проектиран за суха, груба и дехидратирана кожа. Съдържа производно на хиалуронова киселина, чиито молекули свързват колаген, еластин и водни молекули, задържайки влагата в дълбоките слоеве на кожата. Добре хидратираната кожа усвоява по-добре активните вещества и има незабавни и бързи резултати.

Активни вещества:

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на нашето тяло. Повишава еластичността на тъканите (кожа, колаген и еластинови влакна). Стимулира регенерацията на епитела и кожата. Намаленото количество хиалуронова киселина е една от причините за сухота и появата на бръчки и линии по кожата. Неговото уникално свойство е високата способност да свързва и задържа вода. Добре хидратираната кожа абсорбира хранителните вещества много по-лесно и ефективно.

Екстракт от плодове Serenoa Serrulata

Хранителният екстракт видимо намалява отока и секрецията на себум, успокоява възпалението и помага в борбата с щетите, причинени от акне.

Ниацинамид Витамин PP / B3

Подобрява кръвообращението на кожата, стимулира синтеза на колаген в зрели фибробласти, намалява фините бръчки и прави кожата, увредена от ултравиолетовите лъчи, по-еластична и сияйна. Мощен антиоксидант, който предотвратява процеса на фотостареене. Ниацинамидът възстановява естествената защитна бариера, като увеличава синтеза на плочки, мастни киселини и холестерол във вътреклетъчното пространство, увеличава хидратацията и подхранва кожата в дълбочина. Намалява обезцветяването и има отлични омекотяващи свойства.

Млечна киселина

Млечната киселина има овлажняващи свойства поради способността си да прониква през кожата. Омекотява и дълбоко подхранва кожата.

Употреба:

Серумът се използва върху добре почистена кожа, обикновено преди крема. Нанесете 2-3 капки върху лицето, шията и деколтето и правете нежни кръгови движения, докато продуктът се абсорбира напълно. Опаковка: 15мл

Тагове: syis

You Might Like