Menu
Your Cart

SYIS СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА С ВИТАМИН C, 15МЛ. - 0104807

SYIS СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА С ВИТАМИН C, 15МЛ. - 0104807 SYIS ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА
-50 %
SYIS СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ НА ТЕНА С ВИТАМИН C, 15МЛ. - 0104807
  • Stock: In Stock
  • Model: 0104807
29.29лв
58.57лв
Без данък: 24.41лв
Купи

Description

Syis Избелващ серум с витамин C в опаковка от 15 мл. 
Предназначен за кожа, която се нуждае от блясък, равномерен цвят, хидратация и подмладяване. Особено богат на растителни масла: слънчогледово масло, соево масло и масло от сладък бадем с регенериращи, възстановяващи, интензивно овлажняващи и успокояващи свойства. Съдържа витамини С и Е, които имат абразивни свойства. Серумът укрепва кръвоносните съдове и предлага антиоксидантни свойства.
Активни съставки: 

Слънчогледово масло 
Слънчогледово масло, едно от най -полезните масла за кожата. Слънчогледовите семена съдържат ненаситени мастни киселини, протеини, фитостероли, фибри, аргинин, витамини А, Е, РР и В, както и калий, цинк, желязо, фосфор и калций. Съдържа линолова киселина, фосфолипиди и каротени. Маслото омекотява и изглажда кожата. Осигурява противокоренни и противовъзпалителни свойства. Това е едно от малкото растителни масла, които не причиняват пъпки.

Глицин соево масло 
Соево масло, богато на EFA. Осигурява силен овлажняващ ефект и укрепва хидро-липидната бариера на кожата. Съдържа витамин Е, който предпазва от свободните радикали, както и стероли и флавоноиди. Стимулира производството на колаген и еластин и подобрява плътността на кожата. Стяга порите и помага за лечение на белези от акне, като регулира отделянето на себум. То предлага силни успокояващи и противовъзпалителни свойства. Предлага положителен ефект върху дейността на кръвоносните съдове и оксигенацията на кожните клетки.

Тетраизопалмитен аскорбил
Производният на витамин С е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и поддържа ефективната защита от слънцето. Стимулира синтеза на колаген и има противовъзпалителни и успокояващи свойства, като същевременно ускорява заздравяването на кожата. Намалява зачервяването на кожата и укрепва стените на кръвоносните съдове. Ускорява регенерацията на кожата и помага за намаляване на тъмните кръгове под очите.

Масло от сладък бадем 
Това масло съдържа много хранителни вещества, като фитостероли, протеини, лецитин, минерали и витамини А, Е, D и В. Витамините А и Е забавят процеса на стареене, имат голям ефект върху еластичността и стегнатостта на кожата. Докато витамин D предпазва кожата от вредни външни фактори, а витамините от група В осигуряват правилна хидратация на клетките. Благодарение на съдържанието на ненаситени киселини, то омекотява, подхранва и подмладява кожата, укрепвайки липидната бариера на кожата.

Витамин Е 
Витамин Е с антиоксидантни свойства, инхибира процесите на стареене на кожата и окисляването на кореновите липиди в кожата. Реконструира естествената бариера на кожата и ефективно предотвратява дразненето. Инхибира трансдермалната загуба на вода (TEWL), подобрявайки хидратацията на кожата. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението в кожата.

Употреба: Серумът е предназначен за лечение с дермаролер, за ултразвукови козметични устройства, мезотерапия със или без игли и като цяло за външна употреба върху кожата.Нанесете върху чиста кожа на лицето, шията и деколтето. Идеален за класически масаж на лице.

Опаковка: 15мл.

Тагове: syis , серум , витамин C

You Might Like