Menu
Your Cart

SYIS РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ, 500МЛ. - 0124080

SYIS РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ, 500МЛ.  - 0124080 СПА ГРИЖА ЗА РЪЦЕ
-50 %
SYIS РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ, 500МЛ. - 0124080
  • Stock: In Stock
  • Model: 0124080
24.40лв
48.80лв
Без данък: 20.33лв
Купи

Description

Syis Регенериращ крем за ръце в опаковка от 500 мл. 
Предназначен за сухи и напукани ръце. Благодарение на високото съдържание на масло от шеа и масло от авокадо, той овлажнява и подхранва сухите ръце за дълго време. Кремът е богат на естествени екстракти от овес, лен и пшеница, които интензивно подмладяват и изглаждат кожата. Съставът на пантенол и алантоин предпазва кожата от външни фактори.
Активни съставки:

Масло от Шеа 

Маслото от шеа осигурява отлична грижа, тъй като овлажнява и подхранва дълбоко напуканите ръце. Благодарение на това кожата е мека и хидратирана. Веществата, съдържащи се в маслото от шеа, ускоряват зарастването на рани, раздразнения и възпаления.

Овесен екстракт 

Овесеният екстракт има антиалергични свойства, като същевременно укрепва увредената кожа. Предлага омекотяващ и овлажняващ ефект, като същевременно насърчава регенерацията на кожата. Успокоява дразнене, сърбеж, екзема, акне и слънчево изгаряне. Осигурява антиоксидантна активност и следователно предотвратява образуването на бръчки и загубата на стегнатост.

Екстракт от трици 

Пшеничният екстракт предпазва кожата от вредните фактори на околната среда. Поддържа кожата в добро състояние и не й позволява да се дехидратира. Осигурява енергия на клетките на кожата под формата на глюкоза. Биофенолите са отговорни за антиоксидантното действие, а арабиноксиланът компенсира процеса на стареене на кожата, като същевременно я овлажнява и прави по -еластична.

Екстракт от ленено семе

Екстрактът от ленено семе има силни овлажняващи и успокояващи свойства. Успокоява и подхранва кожата перфектно.

Екстракт от диня 

Екстрактът от диня поддържа и укрепва защитната система на кожата срещу вредното въздействие на слънчевата светлина и свободните радикали. Подхранва кожата и намалява образуването на възпалителни процеси.

Витамин Е 

Витамин Е с антиоксидантно действие, инхибира процесите на стареене на кожата и радикалното окисляване на липидите в кожата. Реконструира естествената бариера на кожата и ефективно предотвратява дразненето. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението в кожата.

Масло от авокадо 

Това масло съдържа до 7 витамини: A, B, D, E, H, K, PP, много голямо количество ненаситени мастни киселини, аминокиселини и протеини. Съдържа също успокояващ хлорофил и сквален с противовъзпалителни и противогъбични свойства. Интензивно овлажнява и задържа влагата в кожата, подхранва, като същевременно предлага антиалергични свойства.

Хидролизиран овес 

Хидролизираните овесени протеини спомагат за задържането на влагата в кожата, оставяйки кожата хидратирана и мека. Съдържащият се в тях b-глюкан стимулира обновяването на тъканите и увеличава производството на колаген.               

Алантоин 

Алантоин - производно на карбамид, мощна овлажняваща, успокояваща и противовъзпалителна съставка. Омекотява и успокоява кожата, предпазва от вредни външни фактори, като същевременно ускорява заздравяването на рани.

Пантенол

Пантенол, провитамин В5. Витамин В се намира във всяка жива клетка на кожата и косата. Осигурява противовъзпалителни и антибактериални свойства и ускорява процесите на регенерация на кожата. Придава на кожата усещане за мекота. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие. Лесно прониква в кожата, намалява загубата на влага и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична. Полезен при заздравяване на рани и малки кожни лезии, както и при лечение на белези.
Опаковка: 500мл. 

Тагове: syis , крем , 500 мл.

You Might Like