Menu
Your Cart

SYIS ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ - 0101857

SYIS ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ  - 0101857 ЧЕТКИ-ГЪБИ-ЛОСИОНИ-АКСЕСОАРИ
-50 %
SYIS ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ, 500МЛ - 0101857
  • Stock: In Stock
  • Model: 0101857
24.40лв
48.80лв
Без данък: 20.33лв
Купи

Description

Syis Почистващ гел за лице в опаковка от 500мл.
Предназначен за всички типове кожа, включително чувствителна. Гелът за ежедневна грижа нежно почиства и премахва грима. Благодарение на екстрактите от водорасли и ехинацея предлага антибактериални и подмладяващи свойства. Пантенол, екстракт от кестен и женско биле успокояват и намаляват дразненето. Оставя кожата чиста, свежа и мека.
Active substances:

Пантенол: 

Пантенол, известен като провитамин В5. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства, тъй като ускорява регенерацията на кожата. Придава на кожата усещане за мекота. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие. Лесно прониква в кожата, намалява загубата на вода, правейки кожата по-мека и еластична. Полезна съставка за заздравяване на рани и малки кожни драскотини.

Екстракт от морски водорасли: 

Екстракт от морски водорасли, богат на макро и микроелементи (включително калций, магнезий, натрий, калий, сяра, фосфор, йод, мед, цинк, селен), полизахариди, EFA, витамини C, E, K, витамини от група B.Има силно овлажняващо, подхранващо и стягащо действие, подобрява външния вид и цвета на кожата, успокоява акне и кожни увреждания.

Екстракт от листа на бреза 

Екстракт от листа от бреза. Придава на кожата здрав вид, успокоява раздразненията и улеснява заздравяването на рани. Има антисептичен и антимикробен ефект.

Екстракт от ехинацея

Съдържа производни на кафеената киселина, флавоноиди, полиацетилени, полизахариди и малки количества етерично масло. Подпомага, наред с други неща, лечението на акне, псориазис, екзема или херпес. Успокоява раздразненията и възпаленията, овлажнява, подмладява, неутрализира свободните радикали, тонизира и укрепва кожата. Предпазва от вредните външни фактори и забавя процеса на стареене на кожата.

Екстракт от женско биле 

Екстракт от женско биле. Успокоява раздразненията, ускорява заздравяването, успокоява зачервяванията, подмладява и изсветлява кожата. Има силна водопоглъщаща способност. Съдържа главрадин, който стимулира процеса на меланогенеза в кожата и предотвратява обезцветяването.

Екстракт от кестени 

Екстрактът от кестен съдържа флавоноиди, кумаринови съединения и танини, които запечатват стените на капилярите, намаляват тяхната крехкост и възстановяват еластичността им. Подобрява кръвообращението на кожата и премахва отока. Биофлавоноидите, съдържащи се в екстракта, инхибират разграждането на хиалуроновата киселина в кожата, което ускорява стареенето й.

Начин на употреба: Нанесете върху кожата на лицето, шията и деколтето, направете лек масаж. Изплакнете с хладка вода.

Опаковка: 500мл


Тагове: syis

You Might Like