Menu
Your Cart

SYIS МАТОВА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ АКНЕ, 200 МЛ. - 0112685

SYIS МАТОВА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ АКНЕ, 200 МЛ.    - 0112685
-50 %
SYIS МАТОВА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ АКНЕ, 200 МЛ. - 0112685
  • Stock: In Stock
  • Model: 0112685
34.14лв
68.28лв
Без данък: 28.45лв
Купи

Description

Syis матова маска за лице против акне в опаковка от 200 мл. 
Предназначена за проблемна кожа със склонност към акне. Намалява секрецията на себум и успокоява съществуващите промени-деформации, като същевременно правилно овлажнява взискателната кожа. Благодарение на екстрактите от невен и лайка, тя успокоява и ускорява заздравяването на щетите, причинени от акне. Маслото от сладък бадем и маслото от чаено дърво имат много хранителни вещества, които са отговорни за регенерацията, укрепването на липидната бариера на кожата, както и изглаждането и еластичността на кожата. Маската  съдържа още хиалуронова киселина и урея за хидратация и задържане на вода в кожата.skin.
Активни съставки: 
Масло от бадем (Сладък бадем)
Това масло съдържа много хранителни вещества, като фитостероли, протеини, лецитин, минерали и витамини А, Е, D и В. Витамините А и Е като "витамини на младостта" забавят процеса на стареене, тъй като имат голям ефект върху еластичността и стегнатостта на кожата . Витамин D предпазва кожата от вредни външни фактори, а витамините от група В осигуряват правилна хидратация на клетките. Благодарение на съдържанието на ненаситени киселини, той омекотява, подхранва и подмладява кожата, укрепвайки липидната бариера на кожата.
Флорален екстракт от Календула (Невен) 
Екстрактът от невен е източник на летливи масла, флавоноиди, каротеноиди, тритерпенови алкохоли и ябълчена киселина и други. Ускорява процеса на зарастване на белези и зарастване на рани, тъй като има противовъзпалителни свойства. Има стягащо и почистващо действие, предпазва от дразнене, стимулира процеса на обновяване на клетките и предотвратява прекомерното лющене на кожата. Подхранва дълбоко грапава, напукана и увредена кожа.
Флорален екстракт от Лайка (Лайкучка)
Екстрактът от лайка, благодарение на своите противовъзпалителни, дезинфекциращи и успокояващи свойства, предпазва кожата. Това е идеалната успокояваща съставка. Предназначена за раздразнена кожа със симптоми на акне. Лайката често се използва в козметични продукти, предназначени за защита от слънчевите лъчи .
Урея
Уреята ускорява регенерацията на кожата, овлажнява, улеснява задържането на вода и омекотява кожата. Ексфолира и увеличава пропускливостта на кожата, благодарение на което се улеснява проникването на активните съставки. Уреята има и антибактериално действие и прави кожата гладка и еластична.
Хиалуронова киселина 
Хиалуроновата киселина е естествен компонент на нашето тяло. Повишава еластичността на тъканите (кожа, колаген и еластинови влакна). Стимулира регенерацията на епитела и кожата. Намаляването на количеството хиалуронова киселина е една от причините за сухота и появата на бръчки. Неговото уникално свойство е високата способност да свързва и задържа вода. Добре хидратираната кожа става гладка, сияйна, еластична и увеличава проникването на активни вещества в кожата.
Масло от Чаено дърво
То има много широк спектър от свойства. Това е най-мощният природен антисептик. Помага ефективно в борбата с акнето, пърхота, псориазиса и гъбичните инфекции. Ускорява заздравяването на рани. Помага за грижа за чувствителната и суха кожа. Има положителен ефект върху кръвоснабдяването и подпомага регенерацията на клетките.
Витамин E 
Витамин Е с антиоксидантна активност, инхибира процесите на стареене на кожата и окисляването на радикални липиди. Реструктурира естествената епидермална бариера и ефективно предотвратява дразненето. Инхибира трансдермалната загуба на вода (TEWL), подобрявайки хидратацията на кожата. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.
Масло от Мента 
Ментовото масло е отличен антисептик. Притежава перфектни тонизиращи свойства.
Опаковка: 200 мл. 


Тагове: syis

You Might Like