Menu
Your Cart

SYIS МАСКА ЗА ЛИЦЕ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 200МЛ. - 0107376

SYIS МАСКА ЗА ЛИЦЕ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 200МЛ.  - 0107376
-50 %
SYIS МАСКА ЗА ЛИЦЕ ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ, 200МЛ. - 0107376
  • Stock: In Stock
  • Model: 0107376
34.19лв
68.37лв
Без данък: 28.49лв
Купи

Description

Syis Маска за лице Витамин Коктейл 200мл.

Специално разработена маска за лице за всеки тип кожа. Съдържа арганово масло, рапично масло и масло от ший с изключително подхранващи и овлажняващи свойства. Благодарение на съдържанието на екстракт от череша и пантенол, маската предлага успокояващ и овлажняващ ефект, тъй като ускорява процесите на регенерация на кожата. Витамините А, С и Е имат антиоксидантни, хранителни и подмладяващи свойства. Маската за лице овлажнява, подмладява и подобрява кръвообращението на кожата.

Активни вещества:

Рапично масло 

Отлично рапично масло, което се отличава със съотношението на наситени и ненаситени киселини. Предлага подхранващ, абразивен и омекотяващ ефект. Съдържа витамини Е и К, олеинова киселина, линолова киселина и провитамин А.

Екстракт от череша

Екстрактът от череша е богат на витамини А, С, К, Р, фолиева киселина, органични киселини и минерали. Екстрактът подхранва и успокоява раздразнената кожа, подмладява и овлажнява в дълбочина. Допринася за ефективно и естествено почистване на порите. Прави стените на кръвоносните съдове по-гъвкави, като в същото време забавя процеса на стареене на кожата.

Витамин Е

Витамин Е с антиоксидантна активност, инхибира процесите на стареене на кожата и окисляването на радикалните липиди. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.

Пантенол

Пантенолът, известен като провитамин В5, има противовъзпалителни и антибактериални свойства, тъй като ускорява процесите на регенерация на кожата. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие.

Арганово масло 

Аргановото масло се отличава със силното си стягащо действие. Прави кожата еластична и сияйна, намалява белезите и стриите, изглажда бръчките, подхранва и подобрява цвета и тонуса на кожата.

Екстракт от масло от ший

Маслото от ший има силно овлажняващо и подхранващо действие. Ускорява заздравяването на рани, раздразнения и възпаления.

Ретинол

Ретинол – основната форма на витамин А. Подмладява кожата, стяга, изсветлява и регенерира в дълбочина. Укрепва колагеновите влакна, благодарение на което се възстановява еластичността на кожата.

Витамин Ц

Витамин С е мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали и осигурява максимална защита от слънцето. Стимулира синтеза на колаген и инхибира производството на тирозиназа - ензима, отговорен за производството на меланин. Има противовъзпалителни и успокояващи свойства, тъй като ускорява заздравяването на кожата. Намалява дразненето и укрепва стените на кръвоносните съдове.

Начин на приложение: Нанесете върху почистено лице и оставете за около 15-20 минути. Изплакнете остатъка с хладка течаща вода. Повтаряйте лечението 2-3 пъти седмично.

Опаковка: 200мл.

Тагове: syis

You Might Like