Menu
Your Cart

SYIS ЛЕЧЕБНИ АМПУЛИ, 10БР. Х 3МЛ. - 0110229

SYIS ЛЕЧЕБНИ АМПУЛИ, 10БР. Х 3МЛ. - 0110229 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
Безплатна доставка -50 %
SYIS ЛЕЧЕБНИ АМПУЛИ, 10БР. Х 3МЛ. - 0110229
  • Stock: In Stock
  • Model: 0110229
39.03лв
78.05лв
Без данък: 32.52лв
Купи

Description

Лечебни ампули за красота
Ампулите са предназначени главно за мазна кожа, склонна към акне, която изисква грижа и облекчение на съществуващо възпаление. Подходящи са и за чувствителна, раздразнена и увредена кожа. Ампулите намаляват прекомерната секреция на себум, зачервяването, уплътняват капилярите и имат антиоксидантни свойства.
Активни вещества: Citrus Aurantium Amara Хранителен екстракт, по-известен като масло от нероли с антибактериални и антисептични свойства, регулира мастните жлези и секрецията на себум. Намалява зачервяването, успокоява, стимулира кръвоносните съдове и ускорява кръвообращението. Благодарение на наличието на биофлавоноиди, той притежава и антиоксидантни свойства. Допринася значително за борбата с преждевременните бръчки. Екстракт от плодове Serenoa Serrulata, който идимо намалява отока и секрецията на себум, успокоява възпалението и помага в борбата с уврежданията на кожата, причинени от акне.

ЦИНК PCA

Цинкът помага в борбата с бактериалните инфекции, има антисептичен ефект и инхибира развитието на инфекции. Успокоява видимите симптоми на умора и възпаление, подобрява тонуса на кожата и регулира мастните жлези.

Ниацинамид Витамин PP / B3 подобрява кръвообращението на кожата, стимулира синтеза на колаген в зрелите фибробласти, намалява фините бръчки и прави кожата, увредена от ултравиолетовите лъчи, по-еластична и сияйна. Той е мощен антиоксидант и предотвратява процеса на фотостареене. Ниацинамидът възстановява естествената защитна бариера, като увеличава синтеза на плочки, мастни киселини и холестерол във вътреклетъчната тъкан, повишава хидратацията и подхранва кожата в дълбочина. Намалява обезцветяването и предлага силно действие срещу акне.

Пантенол

Пантенолът, провитамин В5, има противовъзпалителни и антибактериални свойства, ускорява процесите на регенерация на кожата. Съставка с интензивен лечебен, успокояващ и овлажняващ ефект. Витамин Е

Витамин Е има антиоксидантно действие, инхибира процесите на стареене на кожата и окисляването на кореновите липиди в кожата. Реструктурира естествената епидермална бариера и ефективно предотвратява дразненето. Инхибира трансдермалната загуба на вода (TEWL), подобрявайки хидратацията на кожата. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.

Млечна киселина

Млечната киселина има овлажняващи свойства поради способността си да прониква през кожата. Омекотява и ексфолира епидермиса.

Употреба:

Ампулите са предназначени за лечение с дерма ролер, с ултразвук, инжекции, мезотерапия без игли и микроигли, както и за външно приложение върху кожата при ежедневната грижа у дома. Нанесете върху чиста кожа, лице, шия и деколте и внимателно масажирайте.

Опаковка: 10x3мл

Тагове: syis , ампули

You Might Like