Menu
Your Cart

SYIS КРЕМООБРАЗНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЗА КАПИЛЯРНА КОЖА, 200МЛ. - 0112684

SYIS КРЕМООБРАЗНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЗА КАПИЛЯРНА КОЖА, 200МЛ.  - 0112684
-50 %
SYIS КРЕМООБРАЗНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ЗА КАПИЛЯРНА КОЖА, 200МЛ. - 0112684
  • Stock: In Stock
  • Model: 0112684
24.40лв
48.80лв
Без данък: 20.33лв
Купи

Description

Syis Кремообразна маска за лице за капилярна кожа 200мл.

Специално създаден за грижа за варикозна, зачервена и чувствителна кожа. Благодарение на съдържанието на бисаволол, естествена съставка от екстракт от римска лайка, маската има противовъзпалителни свойства и ефективно намалява разширените кръвоносни съдове. Обогатен с ценно масло от авокадо и масло от сладък бадем. Екстрактите от арника и бамбук предлагат овлажняващ и подмладяващ ефект, докато пантенолът успокоява зачервяванията, овлажнява и предпазва кожата от свободните радикали.

Активни съставки:

Екстракт от арника 

Този хранителен екстракт намалява крехкостта на кръвоносните съдове. Ускорява регенерацията на кожата и подобрява микроциркулацията. Намалява зачервяванията, успокоява и лекува раздразненията. Освен това има противовъзпалително и антибактериално действие. Овлажнява и възстановява еластичността и блясъка на кожата.

Масло от авокадо

Маслото от авокадо има до 7 витамина: A, B, D, E, H, K, PP, много голямо количество ненаситени мастни киселини, аминокиселини и протеини. Също така съдържа успокояващ хлорофил и сквален, които имат противовъзпалителни и антибактериални свойства. Овлажнява в дълбочина и задържа вода върху кожата, силно подхранва и има антиалергични свойства.

Екстракт от сладък бадем

Бадемовото масло съдържа много хранителни вещества, а именно фитостероли, протеини, лецитин, минерали и витамини A, E, D и B. Витамините A и E забавят процеса на стареене и оказват страхотно влияние върху еластичността и стегнатостта на кожата. Витамин D предпазва кожата от вредните външни фактори, а витамините от група В осигуряват подходяща хидратация на клетките. Благодарение на съдържанието на ненаситени киселини, кожата омекотява, подхранва и подмладява в дълбочина, като същевременно укрепва липидната бариера на кожата.

Витамин Е

Витамин Е с антиоксидантно действие, инхибира процеса на стареене на кожата и радикалното окисляване на липидите. Възстановява естествената кожна бариера и ефективно предотвратява дразненето. Предотвратява възпалението, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението на кожата.

Пантенол

Пантенолът, известен като провитамин В5, има противовъзпалителни и антибактериални свойства, ускорява процесите на регенерация на кожата. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие.

Бисаволол

Α-Дизаболол има противовъзпалителни, антимикробни и антибактериални свойства. Предпазва от зачервяване, ускорява заздравяването и успокоява раздразненията.

Екстракт от листа на бамбук 

Екстрактът от бамбук предлага силна антиоксидантна активност, има способността да абсорбира UVA и UVB лъчите и стимулира фибробластите да произвеждат колаген.

Начин на приложение: Нанесете върху чиста кожа на лицето и деколтето. След около 15-20 минути изплакнете с хладка течаща вода. Повтаряйте лечението 2-3 пъти седмично.

Опаковка: 200мл.

Тагове: syis

You Might Like