Menu
Your Cart

SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ С ТРИПЕПТИДИ ЗА ЛИФТИНГ, 10БР. Х 3МЛ. - 0109464

SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ С ТРИПЕПТИДИ ЗА ЛИФТИНГ, 10БР. Х 3МЛ. - 0109464 FACE CREAMS & SERUM
Безплатна доставка -50 %
SYIS КОЗМЕТИЧНИ АМПУЛИ С ТРИПЕПТИДИ ЗА ЛИФТИНГ, 10БР. Х 3МЛ. - 0109464
  • Stock: In Stock
  • Model: 0109464
48.80лв
97.60лв
Без данък: 40.67лв
Купи

Description

Syis козметични ампули с трипептиди за лифтинг, 10бр. х 3мл.
Предназначени за зряла кожа, която се нуждае от укрепване на овала на лицето, намаляване на бръчките, както и интензивно подхранване. Ампулите съдържат синтетичен протеин, подобен на този в отровата на ваглеровата палмова усойница (Храмова куфия). Този протеин нежно отпуска напрегнатите мускули на лицето, с което намалява съществуващите бръчки и предотвратява образуването на нови. Ампулите действат с подмладяващ ефект и правят уморената кожа на лицето по-еластична и сияйна.
Активни съставки:
Дипептид A

Добре познат синтетичен протеин от отровата на ваглеровата палмова усойница (Храмова куфия), който успокоява лицевите мускули, нежно омекотява вече съществуващите мимически бръчки и предотвратява образуването на нови. 

Екстракт от водорасли
Екстрактът от зелени водорасли се характеризира с висока антиоксидантна активност. Високото съдържание на витамини от групата B способства за обновяването на кожата в дълбочина. Витамините E и C, както и b-каротинът укрепват стените на кръвоносните съдове и активират процесите, протичащи в кожата. Стимулира микроциркулацията и прави кожата стегната и сияйна. 

Хидролизирана коприна
Подобрява твърдостта и еластичността на кожата, повишава нивото на хидратация и предотвратява образуването на фини линии и бръчки. 

Ниацинамид Витамин В3 
Подобрява кръвообращението на кожата, стикулира синтеза на колаген, намалява фините бръчки и прави кожата по-еластична и гладка. Това е мощен антиоксидант, който предотвратява процеса на фотостареене. Създава естествена защитна бариера, като увеличава състава на мастни киселини и холестерол във вътреклетъчното пространство и същевременно повишава хидратацията, подхранвайки кожата в дълбочина. 

Инструкции за употреба: Ампулите се използват при процедури с дерма писалка, ултразвук, инфузии, мезотерапия без игли или с микро игли (дерма ролер) за външна употреба върху кожата. Нанесете върху предварително почистена кожа на лицето, шията и деколтето. 
Опаковка: 10бр. x 3мл.


Тагове: syis , ампули , лифтинг

You Might Like