Menu
Your Cart

SYIS ЕНЗИМЕН ПИЛИНГ, 200 МЛ - 0114675

SYIS ЕНЗИМЕН ПИЛИНГ, 200 МЛ  - 0114675 СКРАБ
-50 %
SYIS ЕНЗИМЕН ПИЛИНГ, 200 МЛ - 0114675
  • Stock: In Stock
  • Model: 0114675
34.14лв
68.28лв
Без данък: 28.45лв
Купи

Description

Syis ензимен пилинг в опаковка от 200 мл.
Формулата е специално разработена за всички типове кожа. Този пилинг е подходящ дори и за чувствителна кожа, която е склонна към проява на акне. Подходящ за употреба от хора, които имат непоносимост към AHA киселини или механичен ексфолиране. Ензимният пилинг нежно ексфолира епидермиса, почиства повърхността на кожата, стимулира процесите на обновяване на кожните клетки, успокоява възпалението, омекотява и овлажнява кожата, докато я подготвя да абсорбира хранителните, активни вещества.
Активни съставки:
Каолин

Каолинът нежно почиства, подхранва и освежава кожата на лицето. Елиминира мъртвите кожни клетки и стимулира регенерирането на кожата. Намалява порите, подхранва в дълбочина, както и подмладява и изглажда кожата. 
Кокосово масло 
Суровото кокосово масло овлажнява, тонизира и изглажда кожата, докато подобрява нейната еластичност и твърдост.
Масло от ший
Маслото от ший има силно овлажняващо и лечебно действие. Ускорява заздравяването на рани, раздразнения и възпаления. 
Екстракт от Алое Вера 
Екстрактът от алое вера е мощен антиоксидант, богат на витамини А, С и Е, минерали като хром, магнезий, калий, калций, ензими и полизахариди, които ускоряват производството на колаген. Алоето действа бактерицидно, фунгицидно, противовъзпалително и успокояващо. Има овлажняващи и почистващи свойства.
Екстракт от ананас
Екстрактът съдържа ензима бромелаин, който разгражда протеините. Бромеламинът предлага успокояващ ефект, като помага за регенерирането на раздразнената кожа. Има противовъзпалително действие и премахва появилите се отоци по кожата. 
Екстракт от ябълка 
Маслото от ябълкови семки ефективно изглажда кожата, намалява бръчките и хидратира в дълбочина. Освен това укрепва колагеновите влакна и подмладява кожата. 
Екстракт от маракуя 
Екстрактът от маракуя предлага омекотяващ, овлажняващ и подхранващ ефект. Този екстракт е отличен антиоксидант, който стимулира регенерацията на клетките и регулира TEWL(перкутанна загуба на вода).  
Екстракт от папая 
Предлага овлажняващи, абразивни и успокояващи свойства. Нежно премахва мъртвите клетки на кожата и я стимулира в дълбочина.
Млечна киселина 
Млечната киселина има отлични овлажняващи свойства. Има способността да прониква в епидермиса и да го ексфолира, без да причинява дразнене.

Как да използвам:

Нанесете малко количество от продукта върху влажна кожа на лицето, шията и деколтето и направете лек масаж за няколко минути. Оставете продукта за около 10-15 минути и след това измийте кожата обилно с хладка вода. Повтаряйте лечението 1-2 пъти седмично.

Опаковка: 200мл


Тагове: syis

You Might Like