Menu
Your Cart

SYIS АНТИ-ЦЕЛУЛИТНИ АМПУЛИ С КОФЕИН И ТЕОФИЛИН , 10БР. Х 10МЛ. - 0123870

SYIS АНТИ-ЦЕЛУЛИТНИ АМПУЛИ С КОФЕИН И ТЕОФИЛИН , 10БР. Х 10МЛ.  - 0123870 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
Безплатна доставка -50 %
SYIS АНТИ-ЦЕЛУЛИТНИ АМПУЛИ С КОФЕИН И ТЕОФИЛИН , 10БР. Х 10МЛ. - 0123870
  • Stock: In Stock
  • Model: 0123870
52.72лв
105.43лв
Без данък: 43.93лв
Купи

Description

Syis анти-целулитни ампули с кофеин и теофилин , 10 х 10 мл.  
АМПУЛИ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ С КОФЕИН И ТЕОФИЛИН 

Ампули за грижа за онези области от тялото, които са загубили своята твърдост или където се е появил целулит. Те подобряват микроциркулацията и силата на кръвоносните съдове. Растителните екстракти съдържащи се в ампулата , перфектно ускоряват процеса на изгаряне на тъканите и увеличават активността на ензимите , които разтварят мазнини. Те ускоряват матаболизма, оставяйки кожата гладка, сияйна и еластична. 
Активни съставки: 
Екстракт от Азиатска Центела 

Екстрактът от Азиатска Центела стимулира фибробластите да синтезират колаген и еластин. Засилва обновяването на клетките , подобрява циркулацията и укрепва кръвоносните съдове. Тонизира кожата и подхранва в дълбочина. Предотвратява образуването на целулит и ефективно намалява съществуващия. 
Екстракт от цвят на горчив портокал 
Отличен екстракт , по-известен като масло от нероли. Намалява зачервяването , успокоява , укрепва кръвоносните съдове и ускорява кръвообращението. Благодарение на наличието на биофлавоноиди , той има и антиоксидантни свойства. Екстрактът от горчив портокал има ободряващи, стягащи и подхранващи свойства. Помага за премахване на стриите и ускорява изгарянето на мазнини. 
Натриев Хиалуронат 
Хиалуроновата киселина е естествена съставка в организма. Повишава еластичността на кожните тъкани , колагеновите и еластиновите влакна. Стимулира регенерацията на епитела и кожата. Неговото уникално свойство е да свързва и задържа вода. 
Теофилин Theophylline
Теофилинът се съдържа в какаовите и чаените листа. Има отслабващ и детоксикиращ ефект . Стимулира циркулацията и предотвратява прекомерното натрупване на мастна тъкан. Той допринася отлично за антицелулитни процедури. 
Кофеин

Кофеинът е най-разпознаваемата активна съставка в борбата срещу целулита. Той стимулира кръвообращението , предотвратява подуването и има чудесен ефект при отслабване. Намалява телесните мазнини и целулита.

Инструкции за употреба: 
Ампулите са предназначени за лечение за дерма ролер , с ултразвук , инжекции , мезотерапия без игли и микроигли , както и за външно приложение върху кожата при ежедневна у дома. Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте. Опаковка: 10 х 10 мл. 

Тагове: syis , ампули , целулит

You Might Like