Menu
Your Cart

SYIS АМПУЛИ ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С АМИНО КОМПЛЕКС, 10Х3МЛ. - 0142680

SYIS АМПУЛИ ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С АМИНО КОМПЛЕКС, 10Х3МЛ.  - 0142680 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
SYIS АМПУЛИ ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С АМИНО КОМПЛЕКС, 10Х3МЛ.  - 0142680 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
Безплатна доставка -50 %
SYIS АМПУЛИ ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С АМИНО КОМПЛЕКС, 10Х3МЛ.  - 0142680 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
SYIS АМПУЛИ ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С АМИНО КОМПЛЕКС, 10Х3МЛ.  - 0142680 СПА У ДОМА - КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ
SYIS АМПУЛИ ЗА ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ С АМИНО КОМПЛЕКС, 10Х3МЛ. - 0142680
  • Stock: In Stock
  • Model: 0142680
39.03лв
78.05лв
Без данък: 32.52лв
Купи

Description

Syis Ампули за дълбока хидратация с Амино  - Комплекс 10x3 мл. 

Предназначени за кожа, която се нуждае от интензивна хидратация и подхранване. Поради съдържанието на високоефективни подбрани аминокиселини, съставът имитира NMF (натурален овлажняващ фактор). Екстрактът от безводен бетаин с естествен произход и хиалуроновата киселина значително подобряват хидратацията на кожата, укрепват защитната бариера и осигуряват ефективна и дълготрайна защита. Благодарение на съдържанието на провитамин В5, ампулите предлагат успокояващи свойства.

Активни съставки:

Пантенол

Пантенол, провитамин В5. Витамин В се намира във всяка жива клетка на кожата и косата. Предлага противовъзпалителни и антибактериални свойства и ускорява процесите на регенерация на кожата. Придава на кожата усещане за мекота. Това е съставка с лечебно, успокояващо и овлажняващо действие. Лесно прониква в кожата, намалява загубата на вода през кожата и ефективно овлажнява кожата, правейки я мека и еластична. Помага при заздравяването на рани и малки кожни лезии, както и при лечението на белези.

Натриев лактат

Той е едно от съединенията на естествения овлажняващ агент (NMF), има силно овлажняващо действие, прониква в епидермиса, омекотява го и задържа влагата. Препоръчва се за всички типове кожа, особено за суха и дехидратирана кожа. Предлага и антибактериални свойства.

Хиалуронова киселина

Това е естествена съставка в тялото. Повишава еластичността на тъканите (кожа, колагенови и еластинови влакна). Стимулира регенерацията на клетките. Намаляването на количеството хиалуронова киселина е една от причините за сухота и бръчки по кожата. Уникалното му свойство е високият капацитет за улавяне и задържане на вода. Добре хидратираната кожа става гладка, стегната и еластична.

Натриев PCA

Натриева сол на пироглутаминова киселина - вещество, което може да свързва големи количества вода. Грижи се за правилното ниво на хидратация на кожата и косата, част е от NMF - естествен овлажняващ агент, предотвратява прекомерната загуба на вода от кожата, лесно прониква в съответните слоеве на кожата, като същевременно създава защитен филм върху кожа. Изглажда, подхранва, овлажнява, придава на кожата здрав блясък и видимо омекотява кожата.

Пролин

Пролин - е ендогенна аминокиселина, която играе ключова роля в производството на колаген. В козметиката предлага силно действие против стареене и бръчки: стяга и тонизира кожата, обновява колагеновите влакна, намалява увисването и подобрява овала на лицето. Елиминира стрии и намалява бръчките. Хидратира интензивно и има най-голяма способност да свързва водата (от аминокиселините).

Аргинин

L-аргинин - аминокиселина, получена от кафява захар. Повишава нивото на урея в кожата (по-силно от външно приложената урея). Увеличава хидратацията на кожата, укрепва липидната бариера, омекотява, лекува и успокоява раздразненията, като същевременно предлага свойства против бръчки и абразивни свойства.

Лизин HCL

Лизин - овлажняващ, подхранващ, антиоксидант. Стимулира синтеза на протеини в кожата, стимулира растежа на косата, успокоява, овлажнява, изглажда и укрепва кожата и косата. Има свойства против бръчки и укрепва чувствителната и алергична кожа.

Треонин

Това е органично химично съединение, електрически неутрална екзогенна аминокиселина. Стимулира синтеза на протеини в кожата, колаген и еластин, има свойства против бръчки, предотвратява загубата на твърдост и еластичност и повишава устойчивостта на кожата към външни фактори и алергени. Предлага успокояващи и регенериращи свойства върху кожата и косата.

Глицин

Глицин - ендогенна аминокиселина. Той се среща в тялото и е един от компонентите на колагена и действа като невротрансмитер. Съставка, използвана в козметиката срещу бръчки и акне. Регенерира кожата, изсветлява, овлажнява и укрепва.

Аланин

Аланин - една от аминокиселините. Овлажнява, подхранва и стяга кожата, изглажда и омекотява кожата.

Бетаин

Бетаин - хидрофилен с изключително овлажняващо действие, естествена аминокиселина, която има отлично успокояващо действие. Използва се, наред с други неща, за успокояване на кожни раздразнения, напр. след химически пилинг. Той защитава клетъчните мембрани и преди всичко има способността да свързва водата – оттук и неговите овлажняващи свойства. Бетаинът се използва все по-често в производството на козметика, особено за чувствителна и суха кожа.

Серина

Това е противовъзпалителна аминокиселина. Ускорява регенерацията на кожата и също така активира производството на колаген. Предлага овлажняващо действие. Освен това в продуктите за коса има антистатично действие, както и предотвратява статичното и улеснява прическата.

Тагове: syis , ампули , целулит

You Might Like