Menu
Your Cart

ОБОРУДВАНЕ

Ако Вие сте козметик, фризьор, маникюрист, гримьор или просто любител на красотата, ние от Natural Care Professional можем да Ви предложим необходимите продукти, консумативи и оборудване. Оборудването, което предлагаме е : Бръснарски столове, тримери, продукти за брада и консумативи, фризьорски столове, козметични столове и табуретки, маникюрни столове, луксозна колекция Будуар, Гримьорски столове, столове с електрическо регулиране, столове с хидравлично-ръчно регулиране, уреди за козметични процедури, малки козметични уреди, козметични помощни колички, пароозонатори, работни лампи, бюра за маникюр, професионални огледала, професионални куфари за съхранение, оборудване за студия за татуировки, LED работни лампи за маникюристи, професионални педикюрни столове и табуретки, спа масажни вани за педикюр, педикюрни помощни колички. 

Всеки един професионалист в сферата на красотата знае колко много продукти, уреди, консумативи и оборудване трябват, за един козметичен салон, за това ние от Natural Care предоставяме всичко необоходимо на едно място. За да може вашата работа да е наистина на професионално ниво, Вие трябва да разполагате с продукти и оборудване на такова. Нашата мисия е да Ви предлагаме необходимото оборудване с високо качество и модерен дизайн. Продуктите ни са с уникален дизайн и са изключително издръжливи. В категория Оборудване ще открието абсолютно всичко необходимо за вашия салон. 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОРЪЧКИ ЗА ОБОРУДВАНЕ. (столове, масажни и козметични легла, фризьорски столове, помощни кабинети, фризьорски колички)

Оборудването се изпраща към Вас, опаковано в кашони от съображения за безопасност и спестяване на допълнителни разходи по време на транспортиране. Продуктите НЕ се доставят сглобени,  но вървят с упътване и са проектирани по начин, по който да бъдете максимално улеснени при монтажът им. При необходимост нашият технически отдел е винаги в готовност да Ви осигури нужното съдействие по телефон. 

За повече информация може да се свържете с нас на посочените телефонни номера в нашия уебсайт.


We use cookies to make your experience better in our site. Learn More