Menu
Your Cart

ПЕДИКЮР

Salon Care Professional сме специализирани  в търговията на дребно и на едро на професионални козметични продукти. Един от клоновете е този на подиатрията и педикюра. Ние избираме да работим с водещи фирми  и световноизвестни компании по света, в педикюрната индустрия, за да Ви предлагаме винаги най-висококачествени и иновативни продукти и инструменти. Дългогодишният ни опит в областта на козметиката  и педикюра ни позволява да докажем, че всички наши продукти са с високо качество и могат да осигурят идеалния резултат във всяко ваше творение. Нашата цел е да ви предложим и осигурим висококачествени продукти и да бъдем постоянно информирани за новите тенденции. Разделът за педикюр обхваща широка гама продукти както за професионалисти , така и за любители.

По-специално ще намерите продукти от водещи компании в областта на педикюра и грижата за ноктите, като – професионалните пили  Marathon Saeyang, фрези Acurata, защитни маски Vognmask, грижа за краката KAESO и най-висококачествените пили за пети  MIA CALNEA.

Също така ще откриете необходимите инструменти и мебели за оборудването на вашия салон , като - професионални столове за педикюр, професионални вани за спа процедури  за крака, лампи за педикюр, UV/LED лампи за изпичане на гел лак и стерилизатори. Разполагаме и с широка гама от консумативи като - Пили, соли, дезинфектанти за инструменти, ацетон, полутрайни лакове и спа процедури за нокти.


ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОРЪЧКИ ЗА ОБОРУДВАНЕ. (столове, масажни и козметични легла, фризьорски столове, помощни кабинети, фризьорски колички)
Оборудването се изпраща към Вас, опаковано в кашони от съображения за безопасност и спестяване на допълнителни разходи по време на транспортиране. Продуктите НЕ се доставят сглобени,  но вървят с упътване и са проектирани по начин, по който да бъдете максимално улеснени при монтажът им. При необходимост нашият технически отдел е винаги в готовност да Ви осигури нужното съдействие по телефон. 

За повече информация може да се свържете с нас на посочените телефонни номера в нашия уебсайт.

В категорията ПЕДИКЮР ще намерите професионални продукти за педикюр, които може да използвате и в дома си като спа процедура, продукти за подиатрия, продукти за грижа за краката,  фрези, овлажнители и омекотители за крака и пили от различни видове. Също така ще откриете  дезинфектанти и антисептици за крака, кератолитични лосиони, спа вани за крака и торбички за педикюр, соли и лосиони за педикюр, подложки за крака, фрези  за подиатрия.

Накрая може да си изберете и столове за педикюр, дезинфектанти - антисептици за ръце , инструменти и фрези , козметични помощни колички , UV/LED лампи за изпичане на лак  и стерилизатори, устройства за парафинова терапия , подходящо осветление, керамични нокторезачки  и продукти за еднократна употреба.We use cookies to make your experience better in our site. Learn More