Menu
Your Cart

МАНИКЮР

Ние от Salon Care сме специализирани в продажбата на професионални продукти за красота. Един от основните ни отрасли е грижата за ръцете и маникюра. Продуктите ни са насочени както към професионални маникюристи, така и за хора без опит в сферата.

Избираме да работим с водещи фирми и световноизвестни компании в областта на маникюра по целия свят, за да можем винаги да предлагаме най-висококачествените и иновативни продукти и инструменти. Дългогодишният ни опит в сферата на естетиката и красотата, ни позволява да гарантираме перфектни резултати всеки път, когато работите и творите с нашите продукти. 

Нашата мисия е да Ви предлагаме разнообразие от висок клас козметични продукти, както и винаги да бъдем информирани за новите тенденции в индустрията.

Секция МАНИКЮР предлага богат асортимент от продукти както за професионалисти, така и за любители.

По-конкретно тук ще откриете продукти от водещи компании в сферата на маникюра и грижата за ръцете, като - Moyou London, кремове за ръце Apis, Kaeso, инструменти за ел.пили Acurata, защитни маски Vognmask, пилинг кремове Cuccio. Освен това предлагаме осовни инструменти и мебели, които са задължителна част от оборудването на вашето работни място, като – Маси за маникюр и работни столове, табуретки за маникюр, работни лампи, UV/LED лампи, стерилизатори и др. Разполагаме и с голямо разнообразие от консумативи, като – пили, соли, дезинфектанти за инструменти, лакочистители, гел лакове и всичко друго, необходимо за перфектен маникюр и красиви ръце.  


ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОРЪЧКИ ЗА ОБОРУДВАНЕ. (столове, масажни и козметични легла, фризьорски столове, помощни кабинети, фризьорски колички)

Оборудването се изпраща към Вас, опаковано в кашони от съображения за безопасност и спестяване на допълнителни разходи по време на транспортиране. Продуктите НЕ се доставят сглобени,  но вървят с упътване и са проектирани по начин, по който да бъдете максимално улеснени при монтажът им. При необходимост нашият технически отдел е винаги в готовност да Ви осигури нужното съдействие по телефон. 

За повече информация може да се свържете с нас на посочените телефонни номера в нашия уебсайт.

 В тази категория ще намерите продукти на марката Jelly Spa за маникюр и педикюр. Инструменти за маникюр и педикюр, прахоуловители, UV/LED лампи за изпичане на лак, топ лакове, основи за поставяне на гел лак и обезмаслителни течности. Друго, което може да намерите са полуперманентни лакове, в най-различни цветове, гел и акрил за изграждане на нокти, инструменти за маникюр и педикюр, масло за кутикули, хидратиращи кремове за ръце и тяло, олиа за тяло, лосиони за ръце, професионален ацетон и продукти за премахване на лак. Предлагаме и продукти за грижа за ръцете и краката, омекотители за ръце и скраб, лосиони  за ръце, спрейове за дезинфекция и емулсии в различни аромати. Накрая ще намерите основи, терапии , покрития, разтворители за нокти, пили за нокти, буфери, кърпи, ръкавици, подложки за маникюр, гел и акрилни четки, пакети за маникюр и педикюр, фрези, дезинфектанти, LED флуоресцентни лампи. 

We use cookies to make your experience better in our site. Learn More