Menu
Your Cart

ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

В Salon Care ние сме специалисти в сферата на естетиката и козметиката, като се стараем винаги да Ви предлагаме продукти с най-високо качество. Грижите, които полагаме за телата ни е част от нашето ежедневие и продуктите, които използваме трябва да се подходящи за нуждите за всеки, както продуктите и уредите, които използваме да са с отлично качество. 

В категорията Грижа за тялото можете да откриете най-различни продукти като ароматни спрейове за тяло, скрабове, хидратиращи продукти, продукти и уреди за масаж, олиа за тяло с полезни за кожата съставки, както и уреди и консумативи за парафинова терапия. 

Продуктите, които можете да намерите са дерма ролери, уреди за домашни спа процедури, професионални уреди, почистващи продукти, дерма ролери за домашна мезотерапия. За защита на кожата от слънцето предлагаме слънцезащитни продукти и продукти за изкуствен тен и бронзиращ ефект, предлагаме и ароматни спрейове за тяло, скрабове за екфолиране и хидратиране за мека и гладка кожа, скрабове за домашна употреба, хидратиращи продукти за тяло, масажни олиа, масажори за врата, масажни възглавници и постелки за йога.

 За перфектен завършек на вашата рутина за грижа за тялото Ви предлагаме и уреди антицелулитни масажи, захарен пилинг за масажи срещу целулит, ампули за целулит, антицелулитни масажни олиа, лосиони за хидратация на цялото тяло, лосиони за ръце, антицелулитни затоплящи маски. 

За перфектна домашна грижа Ви предлагаме сапуни с Алое Вера, почистващи сапуни за лице, сапуни с натурални съставки за тяло, олиа за тяло, масла обогатени със специални, полезни съставки, професионални устройства за парафинова терапия за ръце и крака, плочки парафин, професионални комплекти за парафинова терапия, течност за отстраняване на парафин, парафинови торбички за крака и ръце, козметични ръкавици и еднократни козметични ръкавици.

We use cookies to make your experience better in our site. Learn More