Menu
Your Cart

ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

Първото и последно нещо за свежа, подмладена кожа е правилната грижа. В Salon Care можете да намерите подходящите продукти за всеки тип кожа.Ежедневната  грижа за кожата на лицето ни е изключително важна, за да имаме сияйна и добре почистена от замърсявания кожа.

Ние работим с водещи компании в сферата на козметиката и продуктите за грижа за лицето. Из между всички продукти, които предлагаме ще намерите висококачествените продукти на APIS, Skrintruth, KAESO, Diffel и др. Можете да си изберете почистващи продукти, кремове за лице, серуми, които ще възстановят жизнеността и еластичността на вашата кожа, пилинг маски за лице, както и подходящите уреди за извършването на най-различни разкрасителни процедури. 

В категорията Грижа за лицето Ви предоставяме продукти за домашни разкрасителни, спа процедури, различни кремове за лице включително и худратиращи, кремове и серуми за третиране зоната около очите, маски за лице, ексфолиращи продукти за лице, почистващи гелове, почистващи тонери, двуфазни течности за премахване на грим, крем за очи, кремове за лице с хеалуронова киселина, антицелулитни масажни масла, кремове за проблемна кожа, склонна към акне, хидратиращи продукти, продукти за почистване, комплекти за грижа за лицето, маслени сапуни за лице и тяло, пинсети за вежди и хидратиращи масла. 

Можете да откриете и да изберете от нашите продукти за почистване на лицето, серуми за лице, серуми за хидратация, дневни кремове, нощни кремове, специализирана грижа за кожата, продукти за домашно СПА, уреди за почистване на лицето, ролери за домашна мезотерапия, масажни ролери за лице, скрабове за лице, ексфолиращи кремове, хидратанти, почистващи сапуни за лице, комплекти за грижа за лицето, козметични маски, маски за лице, худратиращи маски за лице, олиа за лице и пинсети за вежди.  А за да е завършен крайният ви външен вид за деня можете да намерите и гримове като сенки за очи, почистващи течности за махане на сенки и червило, мицеларни течности за премахване на грим и етерични масла. 

We use cookies to make your experience better in our site. Learn More