Menu
Your Cart

КРАСОТА

Естетичната красота е ключова за повечето от нас. Тя се свързва с ежедневната грижа за нашия външен вид, със специални процедури в центрове за грижа и красота.

В Saloncare ние считаме красотата за неразделна част от нашия живот и успяваме да ви предоставим огромна гама от продукти както за професионалисти, така и за обикновената жена или мъж, които се грижат ежедневно за себе си.
В нашия електронен магазин ще намерите широка гама от продукти и мебели, които ще покрият всяка нужда както в професионалната ви дейност, така и в ежедневието ви.

По-конкретно ще намерите:

1) Серията терапии APIS НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА & СПА ЛЕЧЕНИЯ.

Технологиите, интегрирани в производството на продуктите APIS NATURAL COSMETICS са разработени със специални проучвания и съчетават най-добрите естествени съставки в комбинация с най-новите разработки в биотехнологиите и козметологията. Професионалният опит от 30 години на компанията в комбинация с нейното сътрудничество със специалисти - дерматолози и козметолози им позволява да поддържат своите продукти на високо ниво.

2) Кутии за организиране и съхранение
Професионалните кутии за съхранение на вашите продукти и козметика се превърнаха в хит. Намерете любимата си Beauty Box и организирайте и съхранявайте вашата козметика със стил. 

3) Продукти за епилация
В нашия онлайн магазин  ще намерите широка гама продукти за кола маска. Ще откриете богат и разнообразен избор от продукти като, патрони с кола маска,нагреватели за кола маска,  лосиони и консумативи, ролки, продукти за след кола маска и продукти за еднократна употреба, като кърпи, ръкавици и продукти за маникюр.


4) Продукти за грижа за лице и тяло
В Natural Care Professional ще откриете висококачествени продукти за всеки тип кожа.Можете да намерите и устройства за парафинова терапия, която е изключително полезна ако имате чувствителна и много суха кожа, също предлагаме и най-различни терапии в зависимост от какво се нуждите Ви. 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОРЪЧКИ ЗА ОБОРУДВАНЕ. (столове, масажни и козметични легла, фризьорски столове, помощни кабинети, фризьорски колички)
Оборудването се изпраща към Вас, опаковано в кашони от съображения за безопасност и спестяване на допълнителни разходи по време на транспортиране. Продуктите НЕ се доставят сглобени,  но вървят с упътване и са проектирани по начин, по който да бъдете максимално улеснени при монтажът им. При необходимост нашият технически отдел е винаги в готовност да Ви осигури нужното съдействие по телефон. 
За повече информация може да се свържете с нас на посочените телефонни номера в нашия уебсайт.

В категорията ЕСТЕТИКА ще намерите продукти и уреди за домашни спа процедури – Козметични устройства, професионални пилинг, почистващи, подмладяващи маски за лице, както и терапии и кремове за кожа склонна към акне. Също така ще откриете  слънцезащитни продукти и автобронзанти, професионални продукти и устройства за епилация, уреди и козметични кремове против целулит, продукти за грижа за лице и тяло, продукти на марката Yope Natural, козметични и  работни столове, консумативи, будоарни тоалетки, комбинирани оферти за професионално оборудване, столове с електрическо и хидравлично - ръчно повдигане. Можете да откриете и електрически  легла, фиксирани масажни легла, подходящи осветителни лампи, продукти за грижа за мъже, пароозонатори , пинсети за вежди, работни лупа лампи, уреди за спа процедури за лице. Накрая ще намерите ароматерапевтични овлажнители и етерични масла, дезинфектанти и антисептици за ръце, инструменти и защитни повърхности, козметични помощни средства, UV/LED лампи за изпичане на лак  и стерилизатори, уреди и консумативи за парафинова терапия, покривала за кошетки и козметични легла, ролки и електрически одеала, работни бюра и продукти за еднократна употреба.
We use cookies to make your experience better in our site. Learn More