Menu
Your Cart

Информация за доставка и връщане

!!! Важно

При заплащане на получена стока с наложен платеж с пощенски паричен превод (чрез куриерска фирма Еконт) клиентът трябва да запази разписката за заплатената сума, която се счита за касов бон!

Наложен платеж с пощенски паричен превод е алтернативно решение за плащане от разстояние. Освобождава търговеца от задължението да издава касова бележка за продажбата. Това е признат от закона начин за плащане при дистанционна продажба, включително в Наредба 18 на НАП.

Условия и начини за поръчки

Можете да направите поръчка:

        Потвърждаване на поръчка

 • Поръчки направени на сайта www.saloncare.eu до 15:00 часа се обработват на същия ден.
 • Поръчки направени след 15:00 се обработват на другия ден.
 • Поръчки направени събота, неделя, както и по време на официални празници и почивни дни се обработват на следващия първи работен ден.

        Методи на заплащане

 • Наложен платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане. Стойността на поръчката заплащате на куриера при доставка;
 • На място (в брой) – при получаване на поръчката;
 • С банков превод – на посочената фирмена сметка.

Начин на доставка

 • До удобен за Вас адрес - Поръчаният продукт ще Ви бъде доставен с куриерските услуги на ЕКОНТ;
 • До поискване в офис на куриер - Поръчаният продукт ще бъде доставен в удобен за Вас офис на ЕКОНТ;
 • Получаване на място от склад на Бюти Туулс ЕООД

 

Време за доставка

 • Пратката ще бъде доставена в срок от 3 до 20 работни дни, тъй като изпращаме продуктите от Гърция и Европа;
 • Доставката може да бъде удължена в зависимост от транспортни закъснения, които не могат да бъдат контролирани от нашата фирма. В такива случаи се задължаваме да уведомим клиента своевременно.

Цена за доставка

 • Цена на доставка за поръчки до 1кг. - 5лв.
 • При поръчки на стоки с тегло над 1кг. – цената на доставка се преизчислява и е за сметка на клиента.

ПОЛИТИКА И УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Всяка замяна трябва да бъде направена в рамките на 14 дни от датата на получаване на продукта от клиента. Клиентът е длъжен да предостави всички документи, съпътстващи покупката - стокова разписка или фактура + касов бон или бележка за заплатена сума, предоставена от куриер на Еконт. Стоки без предоставени всички документи от покупката не могат да бъдат върнати. Продуктите, които се изпращат за замяна, трябва да бъдат получени в централният ни склад в непокътнато състояние, с оригиналната си опаковка и всички аксесоари и части, съдържащи се в нея. Продукти, които са били използвани, имат следи от употреба, нарушена опаковка, не са в първоначалното си състояние или имат липсващи части, както и продукти без предоставени всички документи от покупката, не се приемат за връщане или замяна. Транспортните разходи за връщане/замяна на продукти без забележка се поемат изцяло от клиента.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ДЕФЕКТНИ СТОКИ

Всяко връщане или замяна на дефектен продукт трябва да бъде направена в рамките на 14 дни от датата на получаване на продукта от клиента. Клиентът е длъжен да предостави всички документи, съпътстващи покупката - стокова разписка или фактура + касов бон или бележка за заплатена сума, предоставена от куриер на Еконт. Стоки без предоставени всички документи от покупката не могат да бъдат върнати или замени. Продуктът може да бъде заменен или върнат, само ако опаковката е налична (така, че продуктът да може да бъде върнат към доставчик) и ако дефектът се дължи на фабрична грешка и не е резултат от злоупотреба или нарушение на инструкциите за употреба. Доставката за връщане или замяна на дефектен продукт е безплатна.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА ЗА ВЪРНАТ ПРОДУКТ

В случай, че не желаете да замените закупения от Вас продукт с нов или с друг артикул, в рамките на 14 дни имате възможност да изберете възстановяване на сумата, заплатена при получаване на поръчката, с изключение на разходите за доставка от и до централния ни склад. Продуктът трябва да бъде непокътнат и неизползван в оригиналната си опаковка. След получаване на продукта и потвърждение, че той и опаковката му са в отлично състояние, представител на нашата компания ще се свърже с Вас, за да определи начина за връщане на парите.

Възстановяването на сумата ще бъде завършено в рамките на 30 дни от датата на получаване на върнатия продукт. За плащания направени чрез наложен платеж или по банков път, възтановяването на стойността на покупката се извършва чрез банков превод.

Във всеки от изброените случаи на връщане, замяна или възстановяване на сумата за продукти закупени от saloncare.eu или от нашия шоурум, искането може да бъде прието, ако клиентът се свърже с нас на някои от посочените на сайта ни телефони в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на поръчката. При несъгласие с условията и политиката на връщане, можете да се свържете с нас на e-mail: procosmetics@abv.bg , като обосновете причината за връщане, прикрепите снимков материал и копие от документа за покупката.

Всички продукти, предлагани от нашата компания са покрити с гаранция за качество, съгласно законодателството на Европейския съюз.

КАКВО ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА:

- Производствени дефекти

Несъвършенствата и дефектите се приемат само, когато са отбелязани при получаване на доставката и продуктът е доставен до клиента от куриерската фирма партньор, или е получен от нашият шоурум. Нашата компания не носи отговорност за щети ли загуби, които настъпват по време на транспортиране от трети страни.

- Повдигащи механизми и механизми за регулация

- Клиентът няма да бъде таксуван за работата и резервните части, необходими за ремонт на продукт в гаранция

- Ремонтите се извършват в оторизиран сервиз на нашата компания.

- Гаранцията е валидна само и единствено, ако продуктът е придружен с документи за покупката (стокова разписка или фактура + касов бон или бележка за заплатена сума, предоставена от куриер на Еконт)

КАКВО НЕ ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА

- Консумативи - крушки, ръкохватки и т.н.

- Щети, причинени от неоторизиран сервиз.

- Злоупотреба или неправилна употреба на продукта, които са в разрез с изискванията посочени от производителя.

- Деформация или изкривяване в следствие на прекомерно натоварване или неправилна употреба.

- Щети от химикали, наводнения, цигари, земетресения или инциденти с форсмажорни обстоятелства.

- Оцветяване на тапицерията, повреди от остри предмети или износване поради неправилна поддръжка.

Всеки друг възникнал финансов спор ще бъде разрешаван съобразно българското законодателство.